URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Calen canvis (AJ 080708)

Alternativa | 11 Novembre, 2008 07:00 | facebook.com twitter.com

 A l'enllaç podeu trobar un resum en pdf de la Junta de Govern del 8 de juliol de 2008 pdf. Farem un esforç per posar aquest tema al dia.

Entre els 164.711,02 euros de la relació de despeses d'aquesta junta destaquen les següents despeses superiors a 3.000 euros

Cronista del municipi (pagament anual)

3.336,00

NORD ESPORT BALEAR, S.L.

9.936,28

EL GALL EDITOR, S.L.

5.051,06

LIMPIEZAS URBANAS DE MALLORCA S.A.

24.977,68

LIMPIEZAS URBANAS DE MALLORCA S.A.

12.952,44

DIELECTRO BALEAR, S.A.

6.873,46

SEARSA-CA¥ELLAS A.I.E.

3.604,96

NORD SOLUCIONS INFORMATIQUES, S. L.

7.112,47

- GRUAS POLLENÇA

3.984,75

Tècnic esport (dos mesos)

4.950,00

FERRO BUSO, S.L.

4.468,32

PONENT, C.B.

4.041,83

Destaquen com sempre els habituals 37.930 euros de LUMSA (Limpiezas  Urbanas de Mallorca S.A.) una empresa que cobra mol bé un servei de neteja pèssim. És urgent revisar la contractació d'aqueste empresa i fer ja un control de qualitat de la feina de neteja del poble .

En general cal replantejar i regular  tot el tema de contractacions d'empreses per part de l'Ajuntament Un tema en el que cal transparència, rotació d'empreses contractades i sobre tot que hi hagi un control de la feina que fan. Evidentment a Pollença cal fer feina a aquest tema i això és clar si revisau totes els resumens de Juntes de govern que hem publicat amb les despeses corresponents.  És evident la important facturació d'algunes empreses  d'amics, familiars i simpatitzants d'UNPI-UM.

Un tema que destaca a aquesta Junta és la contractació s'una arquitecta per a l'elaboració dels treballs i assistència tècnica per fer una proposta d'ordenança reguladora de l'ocupació de la via publica amb taules i cadires. D'aquesta proposta només hem vist una primera idea d'ocupació de la plaça major de Pollença. Esperam que es trobi acabada abans de que comenci la temporada i que s'arribi a aplicar correctament.

Parlant de l'ordenança actual a aquella Junta es van iniciar procediments sancionadors (multes des de 301 fins a 600 euros/dia) contra diversos negocis amb una ocupació no autoritzada de 413 cadires i taules, destacant sobre tot l'incompliment a la Plaça Miquel Capllonch al Port.

Per termina a aquesta Junta destaca  també l'adjudicació de la dinamització del Museu Municipal a la nova tècnica Roser Pérez Merino.

 Un exemple de brutor al costat de l'Eroski (foto denúncia enviada per na Celia).

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb