URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Manifestació 15-N: Crisi?...Que la paguin els bancs!

Alternativa | 12 Novembre, 2008 20:07 | facebook.com twitter.com


Omplim els carrers de Palma! Plaça Espanya, 17h.


Fa més d’un any que l’economia financera-especulativa global s’està desplomant. Va començar amb la crisi de les subprime als Estats Units i s’ha escampat a tot el planeta, esdevenint una crisi urbana, social, alimentària, energètica, ecològica.... En definitiva, una crisi del capitalisme neoliberal i sobretot, una crisi sistèmica i estructural, que malgrat els intents no s’arregla ni amb injeccions de liquidesa.


I mentre salvar de la crisi als bancs d'Estats Units ha costat 700.000 milions de dòlars, i el govern de l'estat espanyol ha avalat la banca amb 100.000 milions d'euros, es precaritza cada vegada més el treball i la vida. S'aproven noves directives europees perquè treballem una jornada de 65 hores, per reprimir i expulsar treballadors immigrants ("Directiva de la Vergonya") o per privatitzar i deslocalitzar els serveis públics (Directiva Bolkestein) mentre es van perdent milers de llocs de treball cada dia.
L'atur s'enfila, com ho feren els preus dels habitatges, que ara tampoc podem pagar.


El 15 de novembre es reuneixen a Washington els "líders mundials per a preparar un nou pla per la crisi", un pla per a decidir com ens faran pagar una crisi que ells han creat. El G-20 ha de 'refundar al capitalisme' perquè, fins i tot, ells mateixos assumeixen que aquesta crisi no té volta enrere.
Els moviments socials ja varem sortir al carrer per exigir el dret a l’habitatge digne i denunciar la bombolla especulativa i, ara que es punxa, ens n'hem de fer càrrec la gent treballadora?


El 15-N tornam a sortir al carrer a totes les ciutats d’arreu del planeta en resposta a la cimera del G-20 a Washington. No volem una 'refundació del capitalisme', altres crisis ja han demostrat que no funciona. No volem seguir socialitzant les pèrdues i que es privatitzin els guanys. La crisi?... que la paguin els bancs!


Si t’has quedat sense feina, si no pots pagar la hipoteca, si no arribes a
final de mes, si només tens temps per treballar, si la vida precària
t’ofega.... Afegeix-te a l’Assemblea de Moviments Anticapitalistes. El 15-N només és el punt de partida d’un nou escenari de lluita. Sortim al carrer!


Passa-ho! Tradueix-lo! Adapta-ho

 

 

 

A continuació ciutats que ja tenen convocada la manifestació

 (Segueix)

IV Concurs de fotografia Urxella

Alternativa | 12 Novembre, 2008 07:00 | facebook.com twitter.com

Iniciam la IV convocatòria del concurs de fotografia Urxella i esperam la vostra participació  teniu de temps fins el 20 de març del 2009, per desgràcia res és més fàcil que trobar un problema social o mediambiental a Pollença. 

A més de poder guanyar 60 euros vostra fotografia servirà de denúncia i en cas de que es pugui fer alguna cosa ens comprometem per feina per solucionar el problema denunciat.

 

Bases concurs. 

Tema: IMPACTES: SOCIAL O MEDIAMBIENTAL A POLLENÇA.

- Les obres han de ser del municipi de Pollença.

- Participants: totes les persones que ho desitgin, professionals o aficionats.

- No hi ha límit de fotos ni de mida.

- Les obres han de ser enviades a eurxella@yahoo.es o a qualsevol persona d'Alternativa Pollença.

- Les obres han de tenir títol, ubicació del problema, nom i llinatges de l'autor, telèfon o adreça de contacte

- Premi: 60 e.

- Data límit: 20 de març del 2009.

- El jurat estarà format pels membres d'Alternativa Pollença i la seva decisió serà inapel·lable.

- Les obres presentades podran ser utilitzades per Alternativa, EU-EV per a la realització d'una exposició o la denúncia pública dels problemes assenyalats. L'autor si així ho sol·licita podrà mantenir el seu anonimat.

- La participació en el concurs implica la total acceptació de les bases.

A continuació les fotografies guanyadores dels anteriors concursos. (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb