URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Vergonyosa realitat (PA 32)

Alternativa | 13 Novembre, 2008 07:00 | facebook.com twitter.com

Com hem dit darrerament hem rebut un munt de queixes i denúncies de ciutadans sobre tot en forma de fotografies. En aquest cas la denúncia fa referència  al solar municipal al costat de la piscina del Port de Pollença.

Mirau les fotografies, aquesta és la vergonyosa realitat d'un municipi que vol viure del turisme ?

Una part d'aquest solar és un "aparcament", per dir alguna cosa ja que a l'igual que l'aparcament del poliesportiu de Pollença o Can Conill es troba ple de baciots i sotracs. Per si ja no fora suficient ara al mateix aparcament hi ha material de construcció i municipal abandonat.

 

 

 

 

 

Fins i tot amb una reixa han improvisat una mini-deixalleria.

 

 
 

Tampoc sembla que una entrada al municipi i al costat del centre de Salut sigui el millor lloc per emmagatzemar  contenidors, cotxes i motos en aquest estat.

 

 

Per això demanam que es retiri tot aquest material de l'aparcament (mantenim també la nostra petició de arreglar una mica aquest aparcaments; al manco aplanar i posar grava). I respecte al "magatzem municipal" demanam que aquest es traslladi a un lloc més adient; el municipi té una deixalleria i altres solars com el de Llenaire al mateix Port. En cas de no voler o no poder  fer-ho demanam a l'Ajuntament que compleixi les seves pròpies ordenances. A l'article 34 de l'ordenança municipal de policia i  bon govern  http://www.ajpollenca.net/wms/ofo/imgdb//archivo_doc18584721.pdf s'exigeix als particulars mantenir tancats els seus solars amb materials opacs, cosa que l'Ajuntament no compleix al seu propi solar.

Una institució pública que no compleix les seves pròpies normes difícilment pot demanar als ciutadans els seu compliment.

 

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb