URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

L'exposició del Cola Cao.

Alternativa | 14 Novembre, 2008 07:00 | facebook.com twitter.com

Després de la publicació ahir al Diario de Mallorca de l'article d'en Mateu Ferrer  ¡Que Fiol no vea las latas de ´ColaCao´! la gent ens demana que va pasar amb aquesta exposició.

La primera notícia que ens va arribar d'aquesta exposició es que s'havia proposat a l'Ajuntament però que als regidors de la Fira no els havia semblat una bona idea per que podia "ferir sensibilitats".

A la fotografia el col·leccionista i antiquari José M. Solaz amb una capsa igual que la de Antònia Ordinas.  Ala revista Sa Plaça surt a la portada i teniu un article sobre la mateixa exposició. 

Però finalment es va decidir fer l'exposició això si de forma pràcticament clandestina. De fet al tríptic de la fira no apareixia i ens imaginam que amb la poca publicitat que es va fer molt de gent no la va poder veure.  Això no va caure gens bé a alguns membres del PP que deien que també es podia haver fet  una exposició del polígon industrial de Son Oms. 

El que és cert és que el diumenge quan varen arribar a Can Llobera havien retirat el cartell de l'exposició i la porta de la sala de l'exposició es trobava tancada. Només després de que haguessin fet una ullada i passat per la sala d'exposicions uns quants regidors, es va obrir la porta, quan ja s'havien anat molts dels visitants. Francisca Vives la consellera de comerç que és la que sofreix directament tot el desgavell d'herència de Cardona, Ordines i companya es va agafar el tema amb molt d'humor, cercant el model de la famosa capsa.

A la pàgina "todo colecció" un model com el que va utilitzar Antònia Ordines es ven per 15 euros. El de na Ordines era vermell.

No entenem tan d'història. Si són les persones i no els partits els corruptes, per que tan de por i problemes amb aquesta exposició?

Tal vegada la raó sigui que després de veure el  llarg llistat de casos de corrupció (encara inacabat) de l'anterior legislatura és  impossible pensar que són fets aïllats i individuals. Estam parlant de casos simultanis de corrupció a diferents àrees on s'han vist implicats; regidors, càrrecs de confiança, directors generals, consellers... Resulta il·lusori pensar que aquest robatori sistemàtic dels doblers públics era ignorat per en Jaume Matas i per na Mª Antònia Munar. Igualment resulta difícil no imaginar que una part d'allò robat servia per finançar les activitats del partits implicats.

La capsa de cola-cao només és la punta de l'iceberg. De moment s'ha arribat fins a Bartomeu Vicenç i, i hem de recordar que   com ex conseller d'Ordenació Territorial també està implicat al cas  Pla Territorial de Mallorca (tràfic d'influències, ús d'informació privilegiada i prevaricació per oferir bons negocis a un grup de privilegiats empresaris de la construcció).

Crec que ja seria ben hora que al PP i UM demostrassin amb fets de veritat que volen llevar la corrupció de la política. Nosaltres seguim pensant quecom mínim ni na Munar pot ser presidenta del Parlament, ni na Catalina Cirer cap de l'oposició a l'Ajuntament de Palma, ni el senyor Matas  pot seguir un dia més sense tornar a les illes per donar explicacions.

 

És veritat que els corruptes no són els partits si no les persones però també és cert que hi ha partits que tenen un especial atractiu pels corruptes.

Una altra fotografia de la revista Sa Plaça

 
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb