URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

El joc de la democràcia.

Alternativa | 17 Novembre, 2008 07:00 | facebook.com twitter.com

Un article de fralokus. Ja sabeu que si voleu participar i enviar-nos articles (eurxella@yahoo.es) aquest bloc és de tots.

El joc de la democràcia

   No hi ha dubte que la democràcia és el menys dolents del sistemes polítics, però la democràcia no deixa de ser un joc amb el que tot en de jugar però amb les mateixes regles. Tot això “ve a cuento” per la pressió que estan sometent alguns ciutadans al simpatitzants de Alternativa EU-EV aquest darrers dies després de la fira, ja sigui per iniciativa pròpia o fent de “correveydile”.

   Aquestes pressions són per una denúncia que segons alguns Alternativa EU-EV va fer a la Conselleria d’Agricultura i Pesca per la patètica demostració de caça de cabra amb llaç, Alternativa EU-EV no va fer cap denúncia perquè no es pot denunciar un acte que no s’ha fet, atès que l’escrit esmentat es va fer el divendres demanant la prohibició de l’acte per considerar el mateix incompatible amb la llei 1/92 de Protecció Animal que viuen al Entorn Humà, per això Alternativa a jugat al joc de la democràcia correctament presentant un escrit a la Institució corresponent, el mateix va fer l’Ajuntament de Pollença comunicant aquest acte a la Conselleria de Medi Ambient (segons nosaltres no és competent amb aquest tema) i la Conselleria de Medi Ambient juga també al joc de la democràcia donant suport a la celebració supòs perquè l’Ajuntament al seu escrit no va indicar en cap moment que Ca’n Conill no té la qualificació de zona cinegètica.

  També varen jugar al mateix joc democràtic Gabriel Canyelles i Fons quan es va aprovar la llei 1/92 de Protecció Animal que viuen al Entorn Humà que va prohibir sempre des de el punt de vista Alternativa EU-EV aquests tipus d’actes, i també va jugar al joc democràtic Jaume Matas quan va aprovar la llei 6/2006 de Caça i Pesca Fluvial que suposadament ha donat llum verda a la demostració.

   Ara just falta que ambdues Conselleries Medi Ambient i Agricultura es posin d’acord per saber qui té les competències de caça tradicional dins un aparcament de cotxes o futur “auditorium”, que es el que demana ara Alternativa EU-EV en el seu nou escrit, aquest darrer ja dirigit a les dues Conselleries implicades, sense demanar cap tipus de mesura disciplinaria pels afectats.

   Ja que el tema de les tombes va deixar en un segon pla aquest polèmic embull dels cabrits, un vídeo per veure les coses molt millor en el joc democràtic.

Fra lokus

http://es.youtube.com/watch?v=RrQ20RUouOo

 Una cosa és caçar cabres de manera tradicional al seu habitat i altra és fer un espectacle a un aparcament. Del recomenable i excel·lent blog; Amics arbres, on a més podeu llegir un bon i divertit article sobre les cabres (non) mallorquines.

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb