URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Privatizant i 2.

Alternativa | 21 Novembre, 2008 07:00 | facebook.com twitter.com

El nou plec de clàusules del concurs de la piscina coberta del Port Pollença(pdf) ha apostat clarament per  donar més avantatges a la possible empresa privada que agafi la piscina. Destacarem les principals novetats d‘aquest plec.

- Es dona la possibilitat de construir nous espais auxiliars (spa, gimnàs...) evidentment a terrenys municipals (clàusula 8)

- L'Ajuntament assumeix el cost anual de tot el carburant (gasoil), així com també del cost de tots els productes químics necessaris pel tractament de les aigües de les piscines municipals coberta i descoberta. A més a més l'Ajuntament es fa càrrec del manteniment i reparació de tota la maquinària de les piscines municipals. (clàusula 10). O sigui que l’Ajuntament es fa càrrec del combustible que significa la major despesa a una piscina coberta, sobre tot si com és el cas de la piscina del Port no s’han col·locat plaques fotovoltaiques. I es privatitza la gestió de la piscina descoberta de Pollença.

- L’Ajuntament es reserva el dret d’ocupar un espai físic dins la recepció de la piscina coberta per tal d’ubicar una oficina amb un auxiliar administratiu de tal manera que pugui tenir un punt d’atenció al públic per les activitats municipals, i poder dur un control sobre la gestió de les instal·lacions esportives annexes (clàusula 11.10) Aquesta és la única novetat positiva. Fa molt d’anys que s’havia promès una persona per atendre als usuaris de les instal·lacions esportives al Port.

- Cedir la gestió dels espais esportius (dues pistes de esquaix, dues pistes de tenis i una pista poliesportiva exterior de futbol sala) annexes a la piscina coberta del Port de Pollença a la concessionària quedant-se aquesta amb el 50% de la recaptació per arrendament de les pistes i l’altre 50% l’hauran de lliurar mensualment a l’oficina d’intervenció de l’Ajuntament de Pollença. Els preus de les pistes seran sempre aprovats per l’administració d’acord amb les ordenances fiscals municipals. (clàusula 11.11)Un altre retrocés, fins ara l’encarregat dels espais esportius només es quedava amb el 20%.

 

- L’Ajuntament de Pollença, mitjançant els pertinents convenis de col·laboració, podrà utilitzar el complexos esportius objecte de concessió per a realitzar-hi activitats d’interès per a la població com són les estades esportives (activitats de caràcter temporal anual durant els mesos de juliol i agost) per la qual l’Ajuntament abonarà a la concessionària 6.000 € en concepte d’utilització de les piscines per als dos mesos, o la programació pertinent al cicle formatiu de l’I.E.S. Guillem Cifre de Colonya conforme les necessitats d’utilització de les piscines ( 3 carrils, 3 hores 2 dies a la setmana durant 9 mesos) per la qual l’Ajuntament abonarà a la concessionària 3.000 € en concepte d’utilització de les instal·lacions per als nou mesos. No obstant això, es contemplarà la possibilitat de programar altres activitats puntuals conjuntes entre la concessionària i l’Ajuntament o l’Àrea d’Esports.(clàusula 12.03) Com el canon mínim a pagar per la concessionària és de 9.000 €  a no ser que alguna empresa pagui més, això significa que el cost d’aquesta concessió per l’empresa serà 0.

- Cedir els espais esportius annexes (que gestioni) a la piscina coberta a l’Ajuntament de Pollença sempre que aquest els necessiti per realitzar algun tipus d’activitat d’interès per a la població, com poden ser les estades esportives, etc... sempre i quan així es sol·liciti amb 10 dies d’antelació.(clàusula 12.04). Ara hauren de demanar permís, genial.

El roto en bicicanarias.com


 
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb