URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Per una peatonització ben feta 3.

Alternativa | 25 Novembre, 2008 07:00 | facebook.com twitter.com

Seguim parlant de la  prova indefinida  de semipeatonització que fa l'equip de govern,  ens negam a mantenir el termini de peotanització quan els autobusos poden circular per tota la primera línia a tota velocitat.


  El que ens ha terminar de donar la raó i a més a més indignat és que hem tingut accés a un document de l'Associació de Veïns del Port molt crític a la peatonització aquest document va ser fet el 7 d'octubre i presentat  i registrat a l'Ajuntament. Membres de l'Associació de veïns ens havien comentat l'existència d'aquest document però el batle i el regidor de policia ens deien que no sabien res del mateix.

Pensam que és indignant i vergonyós que s'ens hagués negat l'existència d'aquest document, encara que l'entenem ja que contradiu totalment el que ha mantingut  durant tot aquest temps l'equip de govern, que ha posat en dubte que hagués un malestar de la major part de veïns del Port respecte a la forma en que s'ha fet la peatonització. Fins i tot al ple na regidora del Port na Francisca Ramon va posar en dubte la forma en la que s'havien recollit les més de 1000 firmes que varen presentar.

Al document l' Associació informa de que ha rebut nombroses queixes de veïns del Moll sobre la prova pilot de semipeatonització. Es queixen de la dificultat d'accés a la primera línea de platja, ja que fins ara quan un visitant venia de la part d' Alcúdia arribava al centre de la localitat sense adonar-se'n, fet que el convidava a aturar-se a visitar-lo, però amb aquesta actuació s'hi ha d'anar explícitament.

Igualment es queixen de la càrrega de vehicles que sofrirà  el carrer Joan XXIII,els carrers Bot i Corb Mari.

  la Junta Directiva de l'Associació  considera  que el  projecte incidirà molt negativament en "L'ocupació  de les platges afectades, ja que l'accés es fa molt mes dificultós que abans,fet que ja s'ha pogut constatar durant aquest període de prova".

Per terminar l'Associació demana un projecte definitiu de peatonalització per  poder valorar-ho en la seva totalitat i estudiar-ne les seves característiques, per entre tots, mirar d' actuar en benefici de tota la localitat.

Aquesta petició final demostra fins quin punt s'ha fet mal aquesta prova quan la principal Associació del Port demana un  projecte final que no existeix, una manca d'informació total.

A aquest tem ens ha resulta molt trist l'ambigüitat de l'actual president de l'Associació de Veïns que no ha dit res públicament sobre la peatonització fins que no ha tingut més remei per la publicació  de l'escrit d'aquesta associació. És també una pena que no  trobessin temps per  a reunir-se amb mi ( reuniò que vaig solicitar dues setmanes abans del ple) quan presentavam una moció amb el suport de més de 1000 ciutadans en el mateix sentit  que el seu escrit, no contra la peatonitzció però sí demanant un pla de mobilitat, ells demanen un projecte definitiu.


Un dia de la setmana passada la barrera es trobava situada a un costat i sense senyals luminoses.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb