URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Sense frivolitats

Alternativa | 29 Novembre, 2008 07:00 | facebook.com twitter.com

Fa tres números varen apareixer dos comentaris al fil directe del PIP referents al nostre partit i vàren enviar un escrit de resposta que no varen publicar. Ara ens han dit que les publicaran al següent número.

Nosaltres sempre hem defensat que a aquest blog es publiquen comentaris anònims  però que tothom els pot contestar cosa que no es pot fer amb els remors al carrer. 

 No tenim por a les crítiques del fill directe però  pensam que tenim dret a la rèplica.

Sense frivolitat, per favor. 

Voliam respondre a dos anònims del darrer fill directe que feien referència als nostre partit. El primer d'un comerciant deia que era una frivolitat la pujada d'impostos de fems i que era encara més frívol que nosaltres es dediquem a xerrar de camins. A aquest frívol anònim li diria que no és cap frivolitat defensar l'obertura dels camins públics del municipi, sinó un deure. Si les institucions públiques no defensen el patrimoni comú qui el farà? Hem de deixar que ens sostreguin el que és de tothom? No fer res sí que seria una frivolitat.

Respecte a la pujada de les taxes de fems i quan diu que  no hem fet res pensam que no s'ha informat bé. Només tenim un regidor però fa una any varen fer tot el que varen poder per evitar aquesta pujada; raonar i votar en contra. Li demanaria que escoltés els plens al que es va debatre aquesta pujada a "ràdio urxella" (http://www.urxella.net/urxella/radiourxella/radio_urxella.htm).   A més a més varen fer una feina extra-institucional com va ser recollir més de 330 al·legacions. El que no sabem és on es trobava aquest comerciant quan feiam tot això, el que esperam és que enguany la gent reaccioni quan s'aprovin les taxes i impostos, i no quan s'han de pagar i ja poca cosa es pot fer.

Al darrer fill directe un anònim es preocupava parlava de l'excursió reivindicativa de Ternelles, el primer que li hem de dir és que parli amb una mica de respecti ja que l'excursió va ser organtizada per la Plataforma Pro Camins Públics i amb el suport de nombroses associacions i partits,no per la colla d'en Pepe García com diu l'anònim . En segon lloc li preocupa que per l'excursió "la senyora" no deixi tallar el pi de S. Antoni. Només li recordaria a aquest "ciutadà de pro" que el pi no sempre s'ha tallat a Ternelles, o sigui que no passi tan de pena, el podem tallar a altres finques sense tancar la tradició i sense agenollar-nos davant d'un xantatge . Respecte a que havia més gent de fora que del  Pollença, simplement dir-li que això simplement és trist.

A altre fill directe una al·lota diu que no hem dit ni mu de que el PSM s'havia carregat totes les activitats culturals de Pollença i es demanava si eram còmplices o no ens interessa la cultura. Evidentment no són còmplices de res ja que no estam a l'equip de govern, comprenem que a una situació econòmica crítica es facin retallades, encara que no compartim que aquestes retallades no és facin equitativament a totes les àrees ( si es mirà el pressupost restà molt clar qui comanda UM-UNPI) i qui no era necessari (PSM).  Aquest tema el voliam comentar als precs i preguntes dels darrers plens però es varen fer les dotze de la nit, sense poder parlar del tema.

A Cantapeist, algo más que copiar y pagar. 

 

 
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb