URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Excursió virtual al Camí de Cala Ferrera (torrent de Na Mora) Soller...Caminant per Mallorca (XIII)

Alternativa | 30 Novembre, 2008 19:00 | facebook.com twitter.com

 

Excursió virtual amb en Toni Flores al Camí de Cala Ferrera (torrent de Na Mora) Soller.

 

Solidaritat amb Fernando Pastor

Alternativa | 30 Novembre, 2008 07:00 | facebook.com twitter.com

En teoria segons la Constitució vivim a un estat aconfessional. Un estat on els ministres juren davant d'una Bíblia i un crucifix, on es pot trobar un cruciix a la sala de plens, on el president del Congrés vol penjar una placa a una santa, on els catòlics poden llevar 30 milions d'euros de l'IRPF per subvencionar les activitats de la seva església....on encara hi ha crucifixos a les escoles públiques. Fernando Pastor, e pare que ha aconseguit una sentència judicial per que es retirin els símbols religiosos de l'escola pública de la seva filla, està sent sotmès a acós i insults per pares ultres de l'escoles, animats per la directora.

Segons el mateix Fernando Pastor.

“ Ha habido incidentes serios en el colegio, con un grupo de padres descangando su ira contra mí, tanto a la entrada como a la salida. Yo, que me tengo por una persona mentalmente fuerte, creo que no podré aguantar que se repitan más días, en presencia de mi hija como ha ocurrido hoy. Estoy muy triste y preocupado por ello, tanto que por primera vez ha pasado por mi cabeza abandonar, cambiar a la niña de colegio y dejarlo todo. Luego en frío veo que no puede ser que eso ocurra, y que hay que seguir, pero hoy que pensaba que iba a ser un día feliz, el primer día post sentencia, ha sido triste. Me recordaba la ira reaccionaria de los sectores más ultras, con infundios y demás. Y todo instigado por la directora del colegio, que ha debido de decir que por mi culpa este año no hay fiesta de navidad. “

Fotografia de http://ceronegativo.net/2008/11/29/valladolid-le-pone-cara-al-totalitarismo/

 

 

Ens hem unit a un grup de blocs per denunciar les coaccions que ha de sofrir  en Fernando Pastor, entre altres:

Les coses d'en Jomi

Pasaba por aquí

A sueldo de Moscú

III República.es

Amorin 69

Del blog Luches en Trubia.

 

 També des de   www.laicismo.org  i l'observatori de la Laïcitat ens han proposat dues accions laïcistes molt senzilles

1.-Fer arribar a la Ministra d'Educació http://www.mepsyd.es/horizontales/escriba-ministra.html la vostra opinió

2- Entrar i votar al'enquesta de El País
http://www.elpais.com/encuestas/encuesta.html?id=11300

Altres accions possibles són:

Dirigir-vos via e-mail a la direcció del centre escolar: 47003350@educa.jcyl.es i deixar la vostra opinió.O enviar missatges al portal de la Junta de Castella i Lleó- Direcció Provincial d'Educació (la directora és Araceli Valdés Tremiño)-, de la que depèn el centre: http://www.educa.jcyl.es/educacyl/cm/dpvalladolid/tkMail?locale=es_ES&textOnly=false&pgseed=1227780849356


Us pregam donar difusió a aquestes accions.

FERNANDO PASTOR NO ET TROBES TOT SOL.

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb