URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Fer-se el longuis

Alternativa | 08 Gener, 2009 07:00 | facebook.com twitter.com

Al ple de febrer del 2008  varen demanar si s'havia obert cap expedient d'infracció urbanística  als rètols publicitaris que es multipliquen al sòl rústic del municipi, i el senyor batle i regidor d'urbanisme senyor Joan Cerdà  va contestar que s'estudiaria el tema.

Al ple de juliol varen tornar a demanar pel tema, ja que observàvem que no s'havia obert cap expedient d'infracció urbanística i  les tanques publicitàries es continuaven multiplicant, incomplint la llei de carreteres i  el nostre PGOU (podeu llegir els articles no complits a la continuació d'aquest article. A aquells mesos es varen posar quatre noves tanques, dos al costat de la rotonda del gall i altres dues al costat de la rotonda de Can Berenguer.

Cinc mesos després al darrer ple de desembre el senyor Joan Cerdà a la fí es va dignar a respondre-nos i davant de la nostra sopresa va dir que no s'havia obert cap expedient d'infracció urbanística per que no havia hagut cap denúncia! O sigui el senyor regidor d'urbanisme nou mesos després de la nostra petició a un ple, no ha estat capaç de fer la seva feina i demanar al zelador municipal que obri els corresponents expedients d'infracció urbanística, d'unes infraccions que a més a més qualsevol persona pot observar a les carreteres principals del municipi.

No ens sorprèn massa la passivitat del regidor d'urbanisme al compliment de la Llei de disciplina urbanística. En Joan s'ha convertit en un expert en fer-se el llonguis als assumptes espinosos però és increïble que ja s'hagi arribat al punt  de fer pública la seva passivitat a un ple.

No obstant això i davant de una nota de premsa que varem fer el dissabte en Joan va declarar al Diario de Mallorca que l'assumpte es trobava en mans del zelador. Esperam que sigui veritat i que s'actuï d'una vegada. (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb