URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Piscina Coberta del Port ... (AJ 0908)

Alternativa | 17 Gener, 2009 07:00 | facebook.com twitter.com

Seguim amb la nostra feina de donar informació als ciutadans, una informació que per lògica hauria de donar el propi Ajuntament .Avui publicam dues de setembre 2008

A la Junta de Govern del 16 de setembre destaquen els 3.000 euros que es pagar a l'Ajuntament de Sa Pobla per la utilització de les seva piscina coberta d'octubre del 2007 a juny del 2008. El retard en la construcció i posterior concessió de la piscina coberta del Port és una mostra més d'incompetència i mala gestió,en aquest cas del regidor d'esport Michel (altre amb dedicació exclusiva),que te com resultat tudar els doblers.

En aquest moment ja s'han obert les pliques per donar la concessió de la piscina i s'han presentat dos ofertes:

La constructora Llabrés Feliu que davant de la crisi cerca diversificar la seva activitat.

L'empresa ALGALIA SPORT que és una empresa de gestió esportiva,  dedicada a gestionar i explotar instal•lacions esportive. Aquesta empresa ja gestiona les piscines d'Algaida i Porreres.

Hem d'esperar que diuen els tècnics que han de fer la puntuació final però en principi sembla més lògic que sigui una empresa amb experiència a la gestió de piscines qui gestioni la piscina del Port. A més ens han informat que havia presentat una reducció d'un 10% de les tarifes que s'havien fixat a les condicions.

Esperam que no hagi més retards i que la piscina es trobi operativa a final de mes com va anunciar a la premsa el batle.

Un altre aspecte destacable d'aquesta Junta i que vole agraïr és la donació per part de la Sr Elisa Martínez López (ex-secretària de l'Ajuntament) al Museu Municipal de una col·leció de paper moneda de 141 bitllets emesa en temps de la República per part dels Ajuntaments atesa la manca de moneda fraccionària. 

 

 

 

També hem publicat  la Junta   extraordinària del  23 de setembre de 2008 on es va aprova l’expedient per a la contractació de les obres relatives al projecte de “Canalització d’aigua potable i aigües residuals al passeig Anglada Camarassa entre els carrers Ecònom Torres i Méndez Nuñez ” i la seva convocatòria

                   PRESSUPOST                      CIM                  AJUNTAMENT

                202.254,23 €                   107.093,61 €             95.160,62 €

Esperam que aquesta obra estigui finalitzada abans de l’inici de la propera temporada estiuenca, són molt d'anys començant la temporada amb obres en marxa.

Igualment es varen aprovar  les bases específiques i convocatòria per cobrir una plaça de tècnic d’administració especial, informàtic, funcionari de carrera.

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb