URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Tres projectes per unanimitat.

Alternativa | 20 Gener, 2009 07:00 | facebook.com twitter.com

Ahir es va aprovar per unanimitat els projectes fets pels serveis tècnics municipals que l'Ajuntament vol finanaçar amb el Fons Estatal d'inversió Local, a Pollença li corresponen 2.932.696 euros. 

La major part és pel projecte de rehabilitació de l'edifici de l'Ajuntament (Montision)amb un pressupost de 2.300.000 euros.

El segon projecte és la  reforma i millora de l'entrada al nucli urbà de Pollença pels carrers Roser Vell i Cecili Metel, amb un pressupost de 300.000 euros. 

El tercer projecte és la construcció d'una nau al Polígon Industrial, que ha de ser magatzem i ser utilitzada per la brigada municipal i a l'Empresa Municipal de Serveis, amb un pressupost de 332.696 euros.

Aquest fons es un bon regal  però és producte d’una política d’improvisació total, com ja hem comentat a anteriors articles és urgent que d’una vegada per totes hi hagi  un sistema de finançament local just que funcioni any rere any.

Evidentment ara el que ens toca és no deixar escapar ni un euro. El projectes presentats es troben al nostre programa i són ben necessari i per això varem votar a favor.Comprenem que els terminis han estat molt curtets i que el millor era partir de projectes ja pensats i necessaris com la remodelació de l’Ajuntament o la primera entrada de Pollença i d’un projecte senzill com la nau al polígon.

Pensam que la rehabilitació de l'edifici de l'Ajuntament, és molt necessària tan per  millorar les condicions de feina dels treballadors com els serveis als ciutadans,  a més que permetrà eliminar lloguers d'altres edificis que son molt gravosos per l'Ajuntament.

Respecte a arreglar les entrades del Poble de Pollença, que estan en molt mal estat, no només  donen una molt mala imatge sino que és perillosa i és una reivindicació constant de partits associaciacions i veïns

Fer una nau per l'Empresa Municipal, area de serveis i magatzem  al polígon, també pensam que és totalment necessari.

Al ple varen insistir en el  compromís per part del batle de que els recursos que se alliberarien per aquests projectes  s’invertiran en l'eliminació de barreres arquitectòniques. Recordam que al ple d’octubre del 2007 es va aprovar per unanimitat la nostra moció de fer un pla bàsic d’accessibilitat i supressió de barreres arquitectòniques i que segona la llei des de maig de l’any passat s’haurien d'eliminar les barreres arqutiectòniques de tots els mitjans de transport, els espais lliures d’ús públic i els edificis d’accés públic.

 


 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb