URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

40 places són suficients.

Alternativa | 22 Gener, 2009 07:00 | facebook.com twitter.com

Ahir varen presentar al·legacions al  projecte de l’aparcament de la Gola (veure anterior article; la gola un parc a preu d'or). El primer que pensam és que ja que  la zona humida de la Gola  te gran valor ambiental caldria al projecte un informe del tècnic de medi ambient que no s'ha fet.

L'aparcament projectat de 84 places posa en perill la zona humida ja que convertirà  el  Parc de La Gola en un eix de comunicació cap a la platja . Pensam  que pels visitants de la zona humida  no cal un aparcament d’aquestes dimensions i que els solars utilitzats com aparcament es perdran com a zona humida, ja que serà molt difícil que es puguin mai més recuperar. 

Pensam que s'hauria de reduir el projecte i fer un aparcament més reduït de quaranta places ( més que suficient pels visitants de la zona humida i inclòs pels veïns) al  solars al costat del carrer prolongació de la Gola. Aquest aparcament no s’hauria d'asfaltar   sinó que s'havia de realitzar amb  trespol de terra compactada (tipus l'aparcament de sa Roca a s'Albufera) i amb vegetació i arbres (polls, oms...) entre els cotxes, de manera que estigui el màxim integrat en l'entorn.  

Consideram que els solars de propietat municipal al costat del carrer Temple Fielding que confronten amb la zona humida seria millor destinar-los a ampliar la superfície de l’espai natural recuperant la zona humida i retirant els enderrocs que en el seu moment es varen abocar.

 

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb