URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Preguntes i respostes 2

Alternativa | 03 Febrer, 2009 07:00 | facebook.com twitter.com

Seguim amb els nostres precs i preguntes del ple de desembre.  Com sabeu a anteriors plens s'haviem fet les 00:00 sense contestar preguntes i per això s'cumulava una gran quantitat de preguntes de l'oposició.

Respostes de la regidora del Port i Serveis Socials. Francisca Ramón Pérez de Rada (PSOE)

En relació al deute pendent del Fons Mallorquí de Solidaritat i la Mancomunitat Nord, respon que s’està negociant per poder pagar els deutes que provenen d’anys anteriors, i s’intentarà que a l’any 2009 s’acabi de pagar.

P: A la Residència fa unes setmanes s’han contractat treballadors  que venen del SOIB, sense notificar a la representació dels treballadors de la residència. Quins criteris s’han seguit per contractar aquests treballadors?

R: Es varen fer una sèrie de contractacions de treballadors per a la Residència, s’ha fet amb un model previst al SOIB, s’han fixat uns criteris de selecció des de la gerència: valoració de curriculum i entrevista personal, i s’han fet tres convocatòries, a algunes d’aquestes no hi va haver gent interessada, en altres casos no es varen presentar a l’entrevista o no varen presentar el curriculum i a altres persones no els va interessar la feina, al final es varen contractar dues auxiliars de clinica i un tècnic de manteniment.

Respostes del regidor de la Cala i Medi Ambient Jaume Plomer .

P: Darrerament ens han arribat moltes queixes de l’estat d’abandonament del bosquet de Bóquer, hi ha alguna acció prevista per fer net el bosquet?

R: la zona es troba bastant degradada, els nins l’utilitzin com a pista de bicicletes, no és tant un problema de neteja, com d’ús inadequat, però per ara no hi ha diners per tancar el bosquet, i evitar-ho; s’ha previst fer una activitat de neteja amb Volampo. Es fa diumenge 8

P: S’ha fet alguna memòria o valoració respecte al darrer paquet de mesures estratègiques de coordinació per tal de reduir el nombre d’excrements canins al carrer?

R: S’haurien de reduir els excrements, i la valoració des de la regiduria de Medi Ambient és que, per part de la policia local, no s’ha col·laborat suficientment, amb una sèrie d’actuacions que no s’han fet.

Resposts del regidor d'Hisenda, policia i personal Juanjo Mir (PSOE)

P: hi ha hagut queixes de cotxes aparcats a les voreres i dificultats per caminar pel municipi, demana si l’Ajuntament té algun projecte?

R: No hi ha cap projecte previst al respecte, ja que es tracta de fer complir la normativa de circulació.

P: La partida de pintura i senyals de vies públiques s’ha incrementat un 104’5%, a la justificació es parlava de l’elaboració d’una nova Ordenança de circulació del municipi, demana tenir informació abans que es publiqui a la premsa local.

R: Encara no s’ha previst la publicació de l’Ordenança, perquè primer s’havia de sabre en quina situació es trobava la senyalització, i a dia d’avui encara no s’ha acabat cap dels tres nuclis del terme, una vegada s’hagi fet, es mostrarà la situació a l’oposició i es prepararà la proposta d’Ordenança.

P: La partida de reparacions i conservació d’estacions de televisió experimenta un gran augment, quina empresa fa aquesta feina?

R: No recorda el nom de l’empresa concreta que fa la feina,

Afegeix el Sr. Batle que la partida d’enguany inclou les quanties no pagades els darrers 3 anys.

P: Pel que fa al servei de salvament de platges s’ha previst una quantia pels serveis de 2008, i una altra pels serveis de 2007 que no s’havien pressupostat en el seu dia. L’interventor ja adverteix que en realitat la quantia a pagar pels serveis de 2007 és major, per tant hi ha un dèficit amagat de 81.000 €, per què?

R: Per ampliar la informació, de la part que s’havia de pagar corresponent a l’any 2007 encara no s’ha pagat pràcticament res. S’espera que s’hagi acabat de pagar el 2006; als pressuposts de 2009 s’haurà de preveure una partida important, i recorda que als pressuposts de 2008 es va reduir la previsió, del 2007, per poder fer front a les despeses del Conveni amb el Refugi d’Animals; en aquests moments per falta de liquidesa no s’ha pogut fer front a la partida de l’any 2007.

                        No coment. 

Us recordam que més tenim en marxa la IV convocatòria del concurs de fotografia Urxella i esperam la vostra participació  teniu de temps fins el 20 de març del 2009, per desgràcia res és més fàcil que trobar un problema social o mediambiental a Pollença. 

A més de poder guanyar 60 euros vostra fotografia servirà de denúncia i en cas de que es pugui fer alguna cosa ens comprometem per feina per solucionar el problema denunciat.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb