URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Auditori d'en Moneo. Dades

Alternativa | 13 Febrer, 2009 07:00 | facebook.com twitter.com

Seguim amb el tema de l'Auditori.

Unes dades que s'haurien de tenir en compte, i varen donar al darrer ple, són les opinions dels gerents dels diferents auditoris de la part forana que varen sortir a un article. El gerent de l'Auditori Sa Màniga de Cala Millor es queixava a la premsa de que no podien ampliar el programa al no tenir pressuposts. El mateix deia la gerent del Teatre d'Artà que afegia que el seu pressupost només els permetria pagar el manteniment. La gerent d'Alcúdia reconeixia que mantenir correctament l'edifici no és barat. El gerent del Teatre de Capdepera deia que no es podien permetre programar algunes obres

Altres dades interessants són que l'auditori amb més capacitat de la part forana (fins que es faci el nou auditori de Manacor) és l'auditori d'Alcúdia amb capacitat de 477 espectadors, també és el que té una mitjana d'assistència més alta  208 espectadors (dades de 2006).

Altres dades: Sa Maniga capacitat 466 mitjana 171. Artà: 460 mit 188. Manacor 453 mit 154. Petra 334 mitj 188 Lloseta 268, mit 181 Capdepera 206 mit 166 Vilafranca 198 mit 115

Al cas de l'Auditori d'en Moneo parlam de 600 o 700 places com es pensen omplir,ja veurem...

També és interessant comparar l'Auditori d'en Moneo amb el projectat nou Auditori de Manacor, amb més del doble d’habitants que nosaltres,  amb una capacitat de 795 persones i un cost de 6,5 milions d’euros (a Pollença es parla de 11,5 milions). L'Auditori de Manacor tindrà aparcament, un espai esponjat i una zona verd. (8.000 metres quadrats), a Pollença Can Conill té 3.500 metres quadrats i no sabem encara com es pot solucionar el tema de l'aparcament, d'espais esponjats i zones verds ja ni parlam).

Tots estam d'acord que a Pollença necessitam una sala per fer actes culturals de'una manera digna però d'això a fer aquesta megalòmana obra va una bona distància. La cultura no necessita cop d'efectes com aquesta obra sino continuitat contenció i respecte als contribuents. Aquestes xifres serveixen realment per a finançar les fabulacions i les ànsies de grandesa del batle. sense importar la seva conveniència ni les necessitats reals de la gent.

No us deixeu tapar la boca. 

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb