URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

No serà fàcil gestionar la piscina

Alternativa | 19 Febrer, 2009 07:00 | facebook.com twitter.com

Seguim narrant el darrer ple ordinari de gener. Al mateix es va adjudicar la concessió de la gestió del servei públic de les piscines municipals de Pollença Finalment seràn gestionades per l'empresa ALGALIA SPORT que és una empresa de gestió esportiva,  dedicada a gestionar i explotar instal·lacions esportives. Aquesta empresa ja gestiona les piscines d'Algaida i Porreres. Aprovada per unanimitat.

Sobre el paper el projecte presentat per l’empresa Algalia ens sembla molt positiu i molt complet, ja no tan sols per la reducció de les tarifes sinò pels aspectes de caràcter educatiu de salut i social que apareixen al mateix,com la contractació de gent de Pollença. També tenim referències positives d’aquesta empresa i a la mateixa han fet pràctiques els alumnes de l’institut de cicle superior. La pena és que aquesta empresa te una feina complicada ja que la construcció de la piscina coberta té prou deficiències i la gestió de l'àrea de'esport és lamentable.

Al regidor d’esport  li varem dir que abans d’anunciar a la premsa local la concessió, abans d'aquest ple, per un motiu, encara que sigui de mera cortesia, hauria d’haver informat a les persones que actualment s’encarreguen del cobrament de les pistes del Poliesportiu del Port.  Després  del  ple s'ha mantingut aquest dinàmica i la premsa local ha tingut  més informació sobre el tema que els  propis regidors.

També varem demanar al regidor d’esport que d’una vegada deixi de posar excuses i ajornar temes que porten anys de retard com la posada en funcionament real del patronat d’esport, la reforma de la pista de futbet del Port i treure a concurs les activitats esportives municipals.

Per terminar varem fer una pregunta al regidor d’Hisenda i li varem demanar quina previsió de despesa hi havia al pressupost del 2009(que a dia d'avui encara esperam)  per la piscina muncipal? Sense resposta. Hem de recordar que l'Ajuntament es fa càrrec del combustible, que significa la major despesa a una piscina coberta.

Un dels grans errors de la  piscina coberta  és no haver apostat per les energies renovables que en el cas de l'enegia solar suposen un estalvi entre el 40 i el 70% del combustible, oapostar per les calderes de Biomasa (os d'oliva, estelles, peles d'ametlla o de pinya...) s'ha fet a Cómpeta, Medina-Sidonia, Puente Genil

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb