URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Aina Calafat a Pollença

Alternativa | 09 Març, 2009 07:00 | facebook.com twitter.com

Gràcies a Iniciativa Ciudadana per Pollença aquest divendres 13 a les 20:30 al centre cultural podrem gaudir de la presencia a Pollença d’Aina Calafat, de Drets Humans de Mallorca que es farà una xerrada del que ha viscut al Vuitè Fòrum Social Mundial 2009  a Belém do Pará (Brasil) i del Tercer Fòrum Social a Mallorca que comença aquests mateixos dies;  12, 13, 14 i 15 de març .

El Fòrum Social Mundial es un esdeveniment destinat als moviments de la societat civil contraris al neoliberalisme i a qualsevol forma d’imperialisme, compromesos en la tasca de construir una societat planetària que s’orienti cap a una relació de sostenibilitat entre els sers humans i la Terra.

S’hi proclama que “Un altre món és possible” , si ens afanyam a conquerir una globalització solidària que respecti els drets humans universals i el medi ambient, amb sistemes i institucions democràtiques al servei de la justícia social, la igualtat i la sobirania dels pobles.

 

  

Hem de recordar que na Aina Calafat és la portaveu de  la Plataforma Salvem la Real, que ha lluitat per preservar Mallorca de l´especulació sense llançar mai la tovallola i sense perdre la seva dignitat, cosa que no poden dir els nostres governants. Nosaltres varen tenir l’honor de participar al seu costat a la manifestació de novembre del 2007 RECTIFICAU! RESSPECTAU LA REAL! RESPECTAU MALLORCA! Veure article; resistents, fracassats o no canviarem el mòn.

   Ara el tribunal ens ha donat la raó a tots els que  defensaven que la decisió de l'anterior Govern del Partit Popular de construir l'hospital de Son Espases va ser un atemptat contra el territori, contra el patrimoni i contra els interessos generals.

El pacte de govern actual hauria d’haver aturat aquest projecte  i no hauria d'haver avalat el “pelotazo” especulatiu del PP sota cap circumstància. 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb