URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Per què menteixen? L'auditori d'en Moneo no pot ser.

Alternativa | 14 Març, 2009 07:00 | facebook.com twitter.com

Catàleg de mesures de l’entesa pel Progrés Municipal

Fa uns mesos Joan Cerdà el batle de Pollença va declarar a la premsa que, a excepció de nosaltres que sempre ha estat en contra, la resta de regidors PP, PSOE, PSM i UM sempre havien defensat el projecte. Això és simplement mentida; el PSOE es va posicionar clarament contra l’Auditori d’en Moneo a l’anterior legislatura, és més la primera pàgina del darrer número de la seva revista "poble" la dedicaven a argumentar les seves raons per dir no a l’auditori.

Ahir  sortien a la premsa declaracions del portaveu d’UM-UNPI a Pollença, Toni Oliver (que a la seva vegada  és director d’Inestur que ha decidit augmentar la seva ajuda pel auditori dels 3 als 5,5 milions d’euros), dient que "s’alegra del consens sobre el teatre de l’auditori de Moneo." Mai havia vista parlar de consens quan un grup amb representació a l’Ajuntament és contrari, i és una manca de respecte als nostres votants. Però és que a més a més abans d’ahir el mateix PSOE de Pollença, declarava a la premsa, que abans de decidir res feia falta  la realització d'un estudi de necessitats, la reducció del nombre de cadires, que la subvenció sigui suficient per finançar íntegrament l'obra i que s'estudï la necessitat que l'arquitecte sigui Moneo.

El mateix més o manco que diu el PSM al seu blog  que diu que “hem d'assegurar  que no sigui una càrrega pel municipi durant els següents anys i que s'aprofiti al màxim. El fet que sigui de l'arquitecte Moneo o no és secundari, tot i que seria preferible el seu disseny si es pot adaptar a les necessitats del municipi i a la disponibilitat econòmica.

O sigui hem de dir al senyors Joan Cerdà i Toni Oliver que una cosa són els seus desitjos i obsessions personal i altra és l’opinió dels grups polítics i dels ciutadans. El PSOE, el PSM i nosaltres estam d'acord en que cal una sala multifuncional i aquesta sala a la situació actual de financiació no pot ser el projecte d’en Moneo. Ja que tan el PSOE, el PSM com nosaltres consideram que per fer la sala polivalent hauria de ser suficient amb la financiació de Govern i Consell (així  i tot només d’interessos l’Ajuntament hauria de posar ja uns 400.000 euros) . Amb el projecte d’en Moneo el càlcul més optimista és que el’Ajuntament hauria de posar dos milions d’euros, el que per tant el fa inviable segons el plantejament actual dels tres grups citats.

Esperam que el PSOE i el PSM mantenguin els seus arguments ja que a l'actual precària  situació econòmica de l'Ajuntament i a la situació de crisi actual pensam que seria una irresponsabilitat total comprometre més de dos milions d'euros municipals quan amb la financiació de Govern i Consell (més de 10,5 milions) és més que suficient per fer una excel·lent sala multifuncional.

De caravaca no se vende


 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb