URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Excursió pels voltants de Puigpunyent... Caminant per Mallorca (XXIX)

Alternativa | 22 Març, 2009 19:00 | facebook.com twitter.com

Excursió Virtual amb en Toni Flores pels voltants de Puigpunyent.

 

Carretera de Lluc oberta

Alternativa | 22 Març, 2009 07:00 | facebook.com twitter.com

 Quan l'administració és incapaç de fer complir la llei, i permet que uns pocs usurpen el que és de tothom, tancant ni més ni manco que una carretera, els ciutadans han de reaccionar.

 
Esperam que aquesta sigui la primera i darrera barrera que s'hagi de llevar per part dels ciutadans i que les properes siguin llevades per l'Administració.
 
 

 Notícia al Diario de Mallorca, Ultima Hora, Balears

Ahir  el director insular de Medi Ambient, Guillem Riera (UM) va dir que actuaria només com a "mitjancer". Us imaginau que robassin a un ciutadà  i qui ha de fer complir la llei digués que actuaria de mitjancer entre el lladre i el ciutadà?

El mateix  Guillem Riera, va admetre ahir la titularitat pública de la carretera vella de Lluc a Pollença i va anunciar que en el pròxim consell executiu s'aprovarà l'inici de l'expedient de delimitació de la carretera perple de la institució per unanimitat . També va dir quementre no es delimiti la via, el Consell no té potestat per a forçar al propietari de Empeltada a retirar la a incorporar-la al catàleg de béns del Consell. O sigui que al manco l'acció d'ahir va servir per qué quasi dos anys (maig 2007) després es faci el que  va acordar el barrera.En aquest cas li diriam a Guillem Riera, que ja no cal potestat per forçar al retirada d'una barrera que ja ha estat retirada, el que ha de fer el Consell és no deixar que es torni a posar de nou una barrera a una carretera pública que  a aquest tram està perfectament delimitada.

 

 

COMUNICAT DE LA PLATAFORMA PRO CAMINS PÚBLICS I OBERTS.

La Carretea Vella de Lluc, quatre anys i mig de denúncies per reclamar pas lliure per un camí públic. 

A Mitjan Desembre de 2005, un grup de pollencines i pollencins ens vam reunir per tal de demanar a l'Ajuntament de Pollença que actués davant el tancament de un camí clarament públic com és la carretera vella de Lluc, així la carta de Nadal que escriguerem des del que a esdevingut una secció de la Plataforma Pro Camins Públics Oberts al municipi de Pollença, que s'afegia així  a la ja constituïda a Manacor, era el demanar a l'Ajuntament que garantís el lliure pas per aquesta via.

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb