URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Bolonia a la força

Alternativa | 28 Març, 2009 07:00 | facebook.com twitter.com

Comunicat de suport a l’Assemblea d’Estudiants Contra Bolonya i de condemna de l’actuació policia.

El passat dijous 19 de març prop d’un centenar d’estudiants de la Universitat de les Illes Balears es manifestaven pacíficament en solidaritat amb els seus companys represaliats de la Universitat de Barcelona que els dia anterior havien estat desallotjats, d’una forma extremadament violenta per part dels Mossos d’Esquadra, de l’ocupació que tenia lloc en contra de l’aplicació del Procés de Bolonya quan, en una actuació totalment fora de lloc, la Policia Nacional carregà violentament contra els estudiants de la UIB, amb cops contundents de porres deixant una dotzena de ferits, alguns d’ells amb contusions greus.

Davant aquest acte repressiu més propi de l’anterior règim que d’una democràcia, Alternativa EU-EV de Pollença volem condemnar i rebutjar l’actitud desmesurada de la Policia Nacional i dels Mossos d'esquadra que es va fent cada vegada més habitual en els darrers temps.  A més, volem donar el nostre suport a l’Assemblea d’Estudiants Contra Bolonya que des de fa uns mesos està portant a terme una valent lluita en pro d’una educació pública, popular i de qualitat.

Genial  Kalvellido

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb