URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Excursió a Massanella... Caminant per Mallorca (XXX)

Alternativa | 29 Març, 2009 18:00 | facebook.com twitter.com

D'excursió virtual amb en Toni Flores al Massanella nevat.

 

VI Abril de República

Alternativa | 29 Març, 2009 06:00 | facebook.com twitter.com

 Per sisè any consecutiu  l'Associació Iniciativa Ciutadana Per Pollença organitza tot un seguit d'actes per commemorar la Segona República i caminar cap a la Tercera.

Enguany per primera vegada l'Associació ha decidit organtizar en solitari aquests actes sense la participació dels partits polítics (a anteriors convocatòries han participat el PSM, Esquerra i nosaltres). Per la nostra part cap problema seguirem donant el nostre suport i assistint als actes d'una associació amb gent molt jové que ha decidit fer aquests actes de forma desinteressada i amb l'únic objectiu de difondre els ideals republicans. Aquesta és la millor manera d'homenatjar a totes aquelles persones que lluitaren per un món millor i que en moltes ocasions van acabar pagant amb la seva vida.

Per segon any consecutiu l'àrea de cultura de l'Ajuntament també organtiza actes de commemoració de la República. Ja vàrem explicar la raó d'aquests actes paral·lels i la nsotra disconformitat amb els mateixos (veure article dos abril de república). No ens sembla correcte que de forma institucional es plantegin aquests actes, i no per què no ens agradi que les institucions commemorin la República, tot el contrari, sinò per què l'Ajuntament de Pollença ha demostrat que res té a veure amb els valors republicans i per tant ens sembla una farsa.

Pensam que l'ideal republicà va més enfora de fer actes commemoratius i d'un record. Entre altres coses per això hem presentat a aquesta legislatura tota una sèrie de mocions que han estat rebutjades pel mateix Ajuntament que ara diu commemorar la República.

- Moció relativa a la separació de les actuacions pro pies de la gestió municipal de qualsevol manifestació de caire religiós i la retirada del crucifix de la sala de sessions de la Casa Consistorial. Octubre 2007. El laïcisme és un dels fonaments del pensament republicà i la II Repúblic.

- Moció per sumar a l'Ajuntament de Pollença  a altres Ajuntaments per iniciar un procés constituent i arribar a la III República Podeu sentir el debat  d'aquesta moció a l'article La suposada esquerra i la República.  Abril 2008.

- Moció pel tipus penal especial pel delicte d'injúries  a la Corona. Desembre 2008

 No ens resta més que donar l'enhorabona per tant bona feina a ICP, esperam que siguin un èxit tots els actes.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb