URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Semipeatonizació perillosa

Alternativa | 30 Març, 2009 06:00 | facebook.com twitter.com

Al ple de dijous vàrem fer una sèrie de preguntes sobre el tema de la peatonització. El batle  no va ser capaç ni de dir que havien fet tots aquests mesos de prova pilot de semipeatontizació, ni com seria definitivament la semipeatonització ja que encara estan pendents de poder llevar els autobusos de línia regular de la primera línia.

No van ser capaços de dir si la peatontizació seria total, amb un carril de sorrida o entrada... I mentre els turistes arriben poc a poc i es troben amb una primera línia del Port que no es "ni chicha ni limonà" ni peatonal, ni de lliure circulació. I sense dubte aquesta situació és la pitjor pels negocis, veïns i turistes del Port

Es suposa que aquesta setmana d'una vegada es decidira que fan amb un prova pilot que ha durat massa temps.

Una prova d'aquest desastre són aquestes quinze fotografies que ens ha enviat Annika a les quals podeu veure quinze cotxes diferents que no respecten la semipeatonització del Port, les fotografies han estat fetes en quinze minuts.

Aquestes són algunes de les quinze fotografies que ens ha enviat Annika

 

 

 

En definitiva és una prova gràfica i real del desastre actual d'aquesta llarga, inútil i desastrosa prova pilot.

Alguns d'aquests cotxes van a gran velocitat per evitar ser multat i són un gran perill per la gent en bicicleta o nins que juguen pensant que és una zona peatonal segura. 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb