URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Grues a Formentor (concurs de fotografia Urxella IV).

Alternativa | 02 Abril, 2009 06:00 | facebook.com twitter.com

A la nostra darrera assemblea vam triar el guanyador del "IV concurs de fotografia Urxella". Enguany el guanyador és un veí del Port de Pollença, Hans Monheim, amb la foto de Formentor.

Volem donar les gràcies a totes les persones que han participat al concurs. Algunes d'aquestes fotografies les anirem penjant als articles. L'increment de fotografies participants ha estat espectacular ja que hem passat de 27 a 175 fotografies. El que demostra que el concurs ha arribat a més gent, i que els problemes al municipi  i el malestar conseqüent augmenten.

És molt significatiu que la majoria de fotografies fossin del mal estat i la brutor de la via pública, principalment del Port de Pollença; també de la semipeatonalització del Moll; però les més impactants són les dedicades a la destrucció del nostre paisatge , com és el cas de la guanyadora.

La fotografia reflexa molt bé el que està passant a tot el municipi, però en especial a Formentor, on un dels paratges més significatius de la nostra illa és veu dia a dia degradat per construccións amb un gran impacte com aquesta Villa Cortina.

Aquesta fotografia ho diu ben clar, i sense paraules, cal protegir més Formentor, cal evitar la seva destrucció en tant que com a paratge singular és un atractiu i un valor, no només pel municipi, sinó per tota Mallorca.

 

La fotografia guanyadora de Hans Monheim

 


 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb