URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Excursió al Cap de Pinar... Caminant per Mallorca (XXXI)

Alternativa | 05 Abril, 2009 18:00 | facebook.com twitter.com

Excursió Virtual amb Toni Flores al Cap de Pinar.

 

 (Segueix)

Al·legacions als preus de l'escola de Música.

Alternativa | 05 Abril, 2009 06:00 | facebook.com twitter.com

Al ple de febrer es va aprovar  provisionalment l'Ordenança reguladora dels preus públics de l’Escola Municipal de Música de Pollença. Es va aprovar amb els vots a favor de l' equip de govern i PP-UMP, i el nostre vot en contra.

En aquest cas s'ha resolt una irregularitat ja que els preus públics s’han de fixar per ordenança fiscal,. En aquest cas no s’aproven noves tarifes, sinó que es dóna cobertura reguladora dels preus públics per a aquests serveis.

 Per la nostra part vam donar l’enhorabona per fer aquesta ordenança,  però després de estudiar altres ordenances d’altres Ajuntaments com Alcúdia i la Garriga trobam que es poden millorar les bonificacions  previstes en aquesta. També pensam que és imprescindible un sistema de bequesen funció de la renda bàsica individual ja que estam parlant de l’educació.

El regidor d'hisenda Juanjo. Mir es va donar la raó , però per això s’hauria de fer un estudi de repercusió de costos sobra la resta d’usuaris i retocar les tarifes, ja que el cost és el que és i si algú es beneficia d’un descompte, algun altre ho ha de pagar, en principi va dir que recollia  la nostra proposta de cara al futur..

Finalment  hem presentat les següents al·legacions:

.A les bonificacions (article 5.1) les famílies amb més d’un membre matriculat a l’escola haurien de tenir una bonificació del 20% de la quota.

- A les bonificacions (article 5.3) els alumnes discapacitats haurien de tenir una reducció d’un 50% siguin inscrits a PRODIS o no.

- Introduir un article que reguli un sistema de beques de tipus variable en funció de la renda bàsica individual, i que previ informe dels Serveis Social, es puguin atorgar beques fins el 75% de les quotes d’aquests estudis.

  Pàgina de la Fundació escola de música de Pollença

  
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb