URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Consulta popular per l'auditori.

Alternativa | 10 Abril, 2009 06:00 | facebook.com twitter.com

Al proper ple del mes d'abril presentam una moció (la podeu llegir a continuació) demanant la  realització d’una consulta popular en la que la gent pugui triar entre  fer el projecte d’en Moneo o una sala multifuncional feta integrament amb la subvenció del Govern i el Consell i a partir d’un concurs públic

La possibilitat d'una consulta popular es contempla al reglament de participació ciutadana, i  al nostre programa electoral ja parlavam de la seva utilitat per temes tan importants com aquest. Consideram que la realització del futur auditori és un aspecte molt rellevant pel futur d’aquest municipi, tan si parlam de temes econòmics, com si parlam de temes culturals.. I que  és patent  que hi ha opinions divergents- Els dos socis d’UM-UNPI de l’equip de govern (PSOE i PSM) a l’igual que nosaltres han expressat públicament la seva intenció de que la subvenció del Govern i el Consell sigui suficient per finançar íntegrament l'obra ( el que de moment no és suficient per pagar el projecte d'en Moneo) i que s’estudiï la necessitat que l'arquitecte sigui Moneo.

 La manera mes democràtica, coherent i participativa de decidir aquest tema és la consulta popular, d'aquesta manera tothom podrà expressar les possibles solucions i alternatives amb la màxima informació. I es garantirà  la implicació dels ciutadans en la política municipal .

Per altra part hem de dir que fa setmanes que intentam consultar l'avantprojecte de l'auditori , que només vam poder veure a la seva presentació al maig del 2006 (curiosament a aquella presentació no van anar els regidors del PSOE i el PSM en aquell moment en contra del projecte, nosaltres en canvi si eram). Per la nostra sorpresa l'avantprojecte a pesar de la seva importància no es troba a l'Ajuntament i el projecte és al col·legi d'arquitectes i no es pot consultar ja que no s'ha pagat. O sigui que en aquest moment l'Ajuntament ja té un deute important amb l'estudi d'en Moneo, que ens imaginam que començarà a estar fart del tema.

De moment només us podem oferir aquesta mala fotografia de la maqueta del projecte d'en Moneo

 


 

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb