URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

L'Alternativa a l'experiment 2

Alternativa | 11 Abril, 2009 06:00 | facebook.com twitter.com

Davant la manera en la que s'havia fet l'experiment de la Primera Línia vam començar a rebre les queixes del veíns i vam decidir iniciar una recollida de firmes ( es van recollir 1016) i presentar una moció al ple d'octubre demanant la fi immediata de "l'experiment"  i fer un vertader pla de mobilitat. Es veu que hi ha gent que els molesta la nostra feina i dies abans del ple apareix una nota a la secció de sa foganya del diari Última Hora sobre el nostre regidor plena de mentides. El dia del ple La sala es va omplir de veïns contra la prova pilot però només el nostre regidor vota a favor.

Al mes de novembre tenim accés a un document de l'Associació de Veïns del Port molt crític a la peatonització fet el 7 d'octubre i que s'ens havia ocultat fins a aquell moment, el batle i el regidor de policia ens deien que no sabien res del mateix.

Després del ple es crea la Plataforma en defensa d'eu moll que demana canvis a la prova i es reuneix amb l'equip de govern que torna a dir que traslladara els autobusos de la primera línia.

Al ple de desembre, tornam a presentar una moció demanam de nou que es llevi la prova pilot mentre es solucionen els problemes plantejats, que es faci un nou informe i que en cas de que no es llevi se senyalitzi  adequadament. En aquesta ocasió el PP-UMP vota a favor de la nostra moció. L'equip de govern ni es digna a debatre la moció. Es posa senyalització nocturna però les antigues barreres no són recollides. Alguns negocis tanquen, mentre que altre sofreixen un descens de les seves caixes habituals.

En març denunciam que el que era una prova pilot de peatonització s'havia convertit en una definitiva semipeatonització cutre i mal feta, els autobusos seguien circulant per la primera línia del Port, i no es tenien es avantatges d'una zona peatonal  i sí les seves desavantatges. Al ple de març vam fer una sèrie de preguntes sobre el tema de la peatonització, sense resposta.

A la tertúlia de polítics del dimecres 1 d'abril el regidor de medi ambient Jaume Plomer diu que el divendres hi haurà una roda de premsa on es resoldrà el tema de la prova. Ni els grups de l'oposició ni el PSM havien estat informats del futur de la prova. Per la nit es telefonen per disculpar-se  i es convoquen per una reunió divendres 3 just abans de la roda de premsa on UM_UNPI i el PSOE informen del final de la prova.

La nostra moció al ple de desembre on l'equip de govern no va voler dir res. Tot el ple a ràdio Urxella

 


 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb