URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Mig any de retard al pressupost.

Alternativa | 15 Abril, 2009 06:00 | facebook.com twitter.com

 Avui fa exactament sis mesos, mig any, que s'hauria d'haver presentat el pressupost del 2009 al ple.

"el president de l’ens local elaborarà el pressupost general i el trametrà, amb l’informe de la Intervenció i amb els annexos i documentació complementària a què fa referència l’article 166 del Reial decret legislatiu 2/2004, de 5 de març, pel qual s’aprova el Text refós de la Llei reguladora de les hisendes locals, al Ple de la corporació abans del 15 d’octubre per a la seva aprovació, esmena o devolució."

 A la gravetat d'aquest retard hem d'afegir que l'equip de govern va contractar una empresa privada per assessorar-les per la preparació dels propers pressuposts ( amb un cost de 20.880 euros). A dia d'avui ni tan sols hem pogut veure els informes d'aquesta empresa. Ens sentim estafats, no es podia fer una auditoria però si contractar aquesta "ajuda" que a dia d'avui ni es veu ni s'ha notat.

L'equip de govern segueix incomplint el primer principi dels pressuposts que és el de competència; ja que és competència del ple aprovar aquests pressuposts  a l'ocutbre de l'any anterior al pressupostat, per després poder fer un control adequats dels mateixos, cosa que no hem pogut fer correctament en aquests mesos.

Per acabar el mes de setembre del 2008 a ple on es va fer l'aprovació inicial del pressupost del 2008 a aquell ple vam alabar el  discurs i la posició coherent al assumir la seva responsabilitat compartida d'en Biel Cerdà, regidor del PSM que va demanar disculpes pel retard   i  va  anunciar que si el pressupost del 2009 no s'aprovava com màxim en gener es faria una replantejament molt clar de sortir de l'equip de govern cosa para la qual tenia el suport de l'agrupació. Sembla que és més fàcil aferrar-se a la cadira que complir les promeses.

Aquesta és la intervenció d'en Biel Cerdà al ple del 9 de setembre del 2008 on va fer la seva afirmació de sortir de l'equip de govern si el no s'aprovaven els pressuposts per gener.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb