URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Un informe tècnic no és lloc per fer política.

Alternativa | 16 Abril, 2009 06:00 | facebook.com twitter.com

Com deiam ahir al darrer informe de l'inspector cap de la policia senyor Jaume Martorell Plomer sobre la peatonització hi ha una sèrie d'afirmacions que pensam no li corresponen a un informe oficial que hauria de ser un informe tècnic.

Al primer paràgraf del seu informe diu el senyor Jaume: 

"A principis de setembre de I'any passat es varen prendre unes mesures per tal de peatonitzar el carrer Passeig Saralegui des de el C/. Elcano fins al C/. Temple Fielding, mesures que han estat criticades , valorades, rebutjades fins al extrem que certs grups polítics ho han fet servir per fer política poc constructiva amb uns qualificatius que fets per un grup polític ratllen a I'insult."

Pensam que no és funció d'un inspector-cap de la policia local fer valoracions polítiques a un informe. Ja posat a fer una valoració de la resposta social a la peatonització al manco l'hauria de fer d'una manera correcta, i no oblidar-se d'una dada tan important com  citar que al Port es van recollir més de 1000 firmes per llevar aquesta prova pilot.

En quant al tema de "fer política poc constructiva", no sabem que entén per constructiu el senyor Jaume però pensam que no hagués hagut res més constructiu que llevar aquestes proves quan vam presentar dues mocions a l'Ajuntament a octubre i desembre. Igualment res més constructiu que insistir en posar llums a les barreres, cosa que no s'havia fet incomplint les ordenances, denunciar l' abandonament de les barreres durant mesos  a la plaça Joan Cerdà o que els cotxes circulassin a tota velocitat per la zona tancada al tràfic (quinze cotxes en quinze minuts).

També parla el senyor Jaume  de "qualificatius que fets per un grup polític ratllen l'insult". Els insults són insults fets per uns o per altres, no sabem exactament a quins qualificatius es refereix, però posat a fer valoracions polítiques també podia haver valorat com s'ha fet tota aquesta prova; sense informació, consens ni planificació i això ha fet més mal al Port que qualsevol dels nostres qualificatius.

Esperam que en un futur el senyor Jaume deixi les seves opinions polítiques per altres  àmbits que no sigui un informe. No ha d'oblidar que és un funcionari al servei de l'Ajuntament del qual no només forma part l'equip de govern sino també els grups de l'oposició que hem estat triats pels ciutadans que pagan el seu sou.

Barreres abandonades durant mesos.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb