URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Travessa de Lluc a Lloseta passant per Tossals Verds. Caminant per Mallorca (XXXII)

Alternativa | 19 Abril, 2009 18:00

D'excursió virtual amb Toni Floresper la travessa de Lluc a Lloseta passant per Tossals Verds.

 

Abocaments a la circumval·lació del Moll.

Alternativa | 19 Abril, 2009 06:00

Volem avisar que aquest dies 12 i 13 d'abril  hi ha hagut un problema d'abocaments a una canal que desemboca a la rodona del tricicle gegant, a la via de circumval·lació.

Una ciutadana del Moll ens va avisar del que succeïa: un torrent d'aigua blanca, fètida, que feia olor a una mescla de merda i acidesa, corria per una canal i desembocava en part al terra.

El primer que vàrem fer és intentar posar-nos en contacte amb el regidor de Medi Ambient, Jaume Plomer, però no vàrem poder contactar amb ell, i ens vàrem posar en contacte amb l'112 per tal de que donessin part a Medi Ambient.

En poc temps la policia local i els agents de Medi Ambient del Consell es van posar en contacte amb nosaltres, fent una magnífica tasca varen trobar la font del problema: pareix a ser que una claveguera estava obstruida i això provocava el vertit d'aigües brutes a la canal. En breu ja ens avisaren de que una màquina ho estava reparant.

Finalment la conselleria i els policies locals han fet una gran feina i, en teoria, ho han reparat. I dic en teoria perquè no ho hem anat a veure ja que confiam amb ells.

El dia 14 vàrem trobar al regidor i el vàrem informar del que havia succeït.

Per casos com aquest, d'abocaments, avisam que el que s'ha de fer és telefonar a la policia local o directament a l'112. Tot i que estam agraïts que els ciutadans confiin en la nostra tasca per solventar els problemes del municipi. Passa que nosaltres, segons alguns, "no feim feina constructiva, només criticam". Altre gent pensa diferent. Serà qüestió d'opinions.

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb