URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

La dimissió de la delegada del Moll

Alternativa | 20 Abril, 2009 07:53 | facebook.com twitter.com

Després de la polèmica i debat de l'anterior escrit "El Port de Pollença demana la dimissió de na Francisca Ramón" en Hans Monheim, un dels ciutadans que ha iniciat la recerca de les firmes necessàries per aconseguir la dimissió, ens ha enviat aquest escrit  per matissar alguns temes.
Us recordam que aquest blog està obert a tothom i que si voleu escriure un article  l'haveu d'enviar a eurxella@yahoo.es Quan més veus diferents i més debat hi hagi millor.

La petició de dimissió de la delegada del Port l'hem escrit tres persone . A Garci en una carta prèvia i personal li vaig comentar que signaria l'escrit amb el meu nom quan el temps ho requerís. Al principi ho vaig signar amb les inicials que figuren en el meu passaport JRM. Ni Paco  Trebol “, ni Pedro de la Farmàcia han pres part en la redacció d'aquest escrit.


Com no solc ser persona que fugi de les seves responsabilitats ara don nom i cognom i per la meva banda em responsabilitz de la petició de dimissió, així com ho fan els signants de la mateixa.

Als que em critiquen en el Blog els demanaria la valentia de signar amb els seus noms i no amb pseudònims.

A més volgués matisar alguns temes:

Fa alguns mesos vaig posar dos anuncis en el Punt Informatiu.

Al primer demanava al Sr. Batle un poc més de neteja en el Port, al segon demanava la fi de la prova pilot del tancament del Passeig Marítim. Els dos anuncis els vaig signar amb nom i cognom, Hans Monheim i ningú de l'equip de Govern es va posar en contacte amb mi.

Abans d'aquestes cartes també es van lliurar mes de mil signatures contra la semi-peatonizacion desastrosa de la primera línia del Port i l'única resposta al ple de l'Ajuntament va ser que la delegada del Port va negar l'autenticitat de les signatures.

El blog de Urxella ha explicat clarament en desenes d'escrits que una peatonizacion no és viable sense un estudi previ. En el mateix blog s'ha denunciat en nombroses ocasions l'estat deplorable de la neteja, i la falta de contracte de l'empresa que el fa des de fa més d'un any

Des de fa temps nombroses persones comenten l'estat deplorable del Port. Aquest comentari general no té connotació política. Gent d'esquerres, centre o dreta sofreixen la mateixa deterioració. Fins al dia d'avui no he trobat una sola persona que es conformi amb l'estat dels carrers, amb la falta de neteja o el perill d'una zona per als vianants amb autobusos i sense una segona línea que permeti arribar als negocis amb cotxe. Si un nen hagués estat atropellat per un autobús en zona per als vianants a qui li hagués demanat responsabilitats ?

Quan s'ha escrit que diversos negocis s'han dut a la ruïna, pot ser que la paraul "ruïna" fos massa forta. Però si que és cert que els negocis oberts han perdut clients i caixa, i si aquesta semi-peatonizacion-prova pilot (sense Pilot menys el del Autobús) hagués continuat aquest estiu la paralula "Ruïna" hagués estat apropiada. A l'obrir el passeig als cotxes aquest mes es va posar fi a un fracàs anunciat. El fet d'acabar la prova és un reconeixement d'una equivocació total i un argument per a demanar responsabilitats.

El càrrec d'una delegada del Port no és un càrrec honorífic. Quan els responsables no fan el seu treball correctament se'ls crida l'atenció - i això no ha faltat.

Tampoc crec que sigui una sorpresa demanar responsabilitats. Fins als governs es canvien ministres quan els resultats són negatius.

Quan es diu "El Port de Pollença demana la dimissió" em refereix als signants de l'escrit, són de Pollença, del Moll.

Finalment, tot es pot criticar a una democràcia, fins  i tot  aquest escrit, és un dret i està bé que sigui així. Molta de gent avala l'escrit però per raons personals no es volen comprometre, ells prefereixen manifestar el seu desconten però d'altra manera.

A l'anterior escrit referent al tema en el blog he llegit comentaris degradants cap a Urxella i Garci. Pens que les persones que han fet aquests comentaris no coneixen les regles de la democràcia i de la llibertat d'expressió.

Si he ofès algú que pensa diferent  em sap greu. He signat la petició i mantinc el meu dret, i el dels signants, de demanar un canvi de delegat. L'important és que solucionem els problemes com més aviat i que els responsables es mouen una mica més i que deixin de prometre.

  A continuació el mismo escrito en castellano.
 
Fotografies de Hans presentades al concurs de fotografia; clots al Port.
 
 
 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb