URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Caça de bruixes?

Alternativa | 25 Abril, 2009 06:00 | facebook.com twitter.com

 Un nou escrit de Hans Monheim referent a la recollida de firmes demanant la dimissió de la regidora delegada del Port, na Francisca Ramon. 

El dilluns 20 un agent de la policia local es va presentar a un bar conegut del Port preguntant a l'amo si sabia qui era darrera de la petició de dimissió de la regidora delegada del Port,na Francisca Ramón. Això a pesar que ja m'havia reunit amb na Francisca i que el mateix dilluns 20 ja s'havia publicat amb el meu nom un escrit on reconeixie l'autoria de la petició de dimissió.

La tarda del dimecres quan vaig conèixer la visita de la policia muncipal al bar em vaig presentar a l'oficina de la policia local i vaig comentar a un dels agents el que opinava del tema. Una iniciativa com aquesta, d'anar en uniforme a locals públics per saber qui estava darrere de les signatures (quan tot el poble ja el sàvia) es fa per què hi ha ordres superiors darrera. L'única cosa que em molesta de debò és que alguns que manen no llegeixen Urxella que és qui dóna les primícies.

No vull pensar que aquesta investigació es faci  presumptament per tractar d'intimidar a l'amo del bar o als signants, però a partir d'ara caldrà tenir un poc mes de valor per  signar, i les signatures valdran per dues, ja que no se sap qui serà el pròxim investigat.

En el que em concerneix no ho prenc malament, encara que la forma d'actuar del que ha ordenat això ha estat una mica barroera. Seria més interessant que en comptes de preocupar-se de la meva persona s'asfaltessin deu metres de carrer en el Moll.

 

 L'inspector clouseau fa feina a Pollença

 

 


 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb