URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Concert de l'1 de maig

Alternativa | 28 Abril, 2009 06:00 | facebook.com twitter.com

 Aquest 1 de maig, dia internacional dels treballadors organitzam un concert a la Plaça Major de Pollença. Contam amb la col·laboració de l'Associació "Esos Kuernos Rock " que s'encarrega de la barra de begudes i presenten el seu quart dvd. A més del concert hi haurà paradetes amb material de la resta de col·laboradors edicions el moixet demagog, CCOO, UGT, l'Asociació ASPAAL I EU Illes Balears.

L'1 de maig va ser establert com jornada de lluita pels drets dels treballadors  a la II Internacional Obrera  el 1889,  en homenatge als Màrtirs de Chicago, sindicalistes anarquistes, que van ser executat als Estats Units. La gran reivindicació que s'establí fou la jornada de 8 hores i la vaga era l'instrument que es decidí d'emprar cada 1 de maig.

A Pollença fa molt d'anys que no es feia ni tan sols un acte festiu o commemoratiu a aquesta jornada històrica de lluita pels drets dels treballadors, i hem decidit que aquests temps de crisi són un bon moment per recuperar al manco la celebració d'aquest dia al municipi. Hauria de ser el moment de començar a dir ben fort als socioliberals i neoliberals que són els treballados als que s'ha d'ajudar i  no al sistema financer i especulador que ens ha portat a aquesta crisi. No podem seguir callats mentre es segueix premiant l'avarícia, cobdícia i prepotència dels bancs i les grans empreses. i  mentre augmenta la precarietat laboral, els acomiadaments i els expedients de regulació. 

Us esperam a tots divendres a les 20:00 a la plaça Major.


 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb