URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Ple d'abril

Alternativa | 29 Abril, 2009 06:00 | facebook.com twitter.com

Con sempre esperam els vostres suggeriments, precs i preguntes pel ple d'aquest dijous 30 a les 20:00. De moment un petit resum, ja parlarem més detalladament de cada punt.

Seguint amb la nostra "feina destructiva" i demostrant una vegada més que només servim per criticar presentam tres noves mocions. 

I- PART RESOLUTIVA.

1.- Aprovació, si procedeix, de l'acta de la sessió ordinària celebrada dia 26 de març de 2009.

2.- Aprovació, si procedeix, de l'acta de la sessió extraordinària celebrada dia 3 d'abril de 200.

3.- Aprovació, si procedeix, de l'adjudicació definitiva del contracte d'obres per dur a terme el project ed'execució "Rehabilitació de l'edifici Montision per a dependències municipals de l'Ajuntament de Pollença".

S'ha adjudicat a Llabres Feliu, SA, la mateixa empresa a la que s'ha adjudicat la finalització de les obres del Centre de Dia.

Ja s'ha decidit els trasllat del personal que fa feina a l'Ajuntament, seguint els criteris marcats per l'enginyer municipal. Els jutjats es traslladen on eren les oficines de recaptació (local cedit temporalment per Colonya). La ràdio es trasllada a la que ha de ser la seva ubicació definitiva a Participació ciutadana (Convent) i la resta van a tres locals llogats per l'ocasió (Can Pou, Can Vila i cantonada c/lleó-c/horta). 

4.- Moció presentada pel grup municipal d'Alternativa EU-EV sobre la contractació del servei de neteja del Port de Pollença.

Moció que vam presentar al ple anterior i no es va acceptar la seva urgència. Demanam  constituir una comissió d'investigació municipal amb la participació de tots els grups polítics per aclarir les causes per les que fa més d'un any que una empresa sense contracte fa la neteja viaria al Port i procedir a delimitar responsabilitats polítiques, administratives i civils o patrimonials. Com a altres temes fa temps que ens diuen que "es solucionarà la setmana qeu ve"

5.- Moció presentada pel grup municipal d'Alternativa EU-EV sobre la convocatòria d'una consulta popular per decidir  el futur auditori o sala multifuncional. Ja hem fet un article sobre aquest tema, pensam que és la manera més democràtica de decidir sobre aquest important tema. La gent ha de poder triar entre  fer el projecte d'en Moneo o una sala multifuncional feta integrament amb la subvenció del Govern i el Consell i a partir d'un concurs públic.

6.- Ratificació de l'acta de recepció de les obres del projecte de dotació de clavegueram del solar 74 de la urbantizació de l'Alzinar de Sant Vicenç.

7.- Moció presentada pel grup municipal d'Alternativa EU-EV sobre la declaració del municipi de Pollença lliure de transgènics. Demanam que l'Ajuntament manifesti la seva oposició de cultius transgènics. Al moment de redactar aquesta moció són vuit els municipis de Mallorca declarats com a lliure de transgènics: Andratx, Artà, Capdepera, Esporles, Estellencs, Mancor, Porreres i Santa Maria.

8. - Aprovació definitiva, si procedeix del Reglament del Consell Escolar Municipal de Pollença (CEMP). Només ha hagut una petita al·legació nostra que ha estat acceptada

"Que a l’article 3 del reglament entre les competències i altres disposicions s’inclogui la de ser informat i consultat de  l’edició i distribució de materials didàctics per a la promoció dels valors patrimonials i identitaris específicament relacionats amb el municipi (article 10h del decret 10/2003 de 14 de febrer, de regulació dels consells escolars)"

 Igualment s'ha tengut en compte la proposta de l. A l' aprovació inicial del Consell hi havia dos representats dels AMPAS (Associacions de mares i pares d'alumnes) i l'AMPA  del Costa Llobera demanava un representant per cada centre escolar. Finalment s'ha optat per una solució intermèdia  hi haurà quatre representants; un de 0 a 3 anys, dos de primària i un de secundària per evitar un excés de representants que dificultin la feina del Consell.

9.- Aprovació si procedeix, del conveni de col·laboració entre l'INESTUR i l'Ajuntament de Pollença per realitzar la 48 edició del Festival de Pollença.

Fins ara INESTUR donava una subvenció ara es farà un conveni cada any. Aquest conveni s'hauria de fer en realitat amb el patronat però aquest es troba a una situació d'alegalitat (aquesta és la gestió que volen per l'Auditori?). INESTUR repetei la subvenció de l'any passat i col·labora amb 180.000 euros.

10.- Moció presentada pel grup municipal del PP-UMP sobre les subvencions per a les escoles municipals. Demanen que es recuperin les subvencions.

 

Es tracta de demanar a la Conselleria d’Educació i Cultura del Govern que torni a donar aquestes ajudes. La darrera convocatòria va ser al 2006.

 

II- PART DE CONTROL I SEGUIMEN T

1.- Informació de Batlia

2.- Dació de compte dels acords de la Junta de Govern i de les resolucions de Batlia

3. - Precs i preguntes.

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb