URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Xerrada banc de temps

Alternativa | 07 Maig, 2009 16:00 | facebook.com twitter.com

Recordau, demà  8 DE MAIG
Xerrada Bancs de Temps a les 20:15 al Centre Cultural de Pollença per l'associació HOYxTI
 
Demà a les 12:30 del matí a la ràdio municipal  podreu sentir a Lars, coordinador de l'associació 
 
 

Un clot és un clot

Alternativa | 07 Maig, 2009 06:00 | facebook.com twitter.com

M’han sorprès les declaracions al darrera Punt informatiu de la regidora delegada del Port respecte a la recollida de firmes demanant la seva dimissió que circula pel Port ( si no l'haveu llegit el teniu a la continuació d'aquest article). En primer lloc volia deixar clar que aquesta iniciativa l’han realitzat ciutadans individuals i que darrera no hi ha cap partit polític, són simplement el resultat  d’un malestar creixent al Port i a tot el municipi de la gestió de l’actual equip de govern.  No cal que s’envií a cap policia municipal a demanar als bars qui està darrera de les firmes, com s’ha fet.

 A l’article diu que “fonts d’Altenativa” apunten que l’autor de la recollida de firmes de petició de dimissió és Hans Monheim, quan seria més correcte dir que va ser el mateix Hans qui va fer un escrit que vam publicar al nostre blog Urxella ( com fem amb altres escrits de ciutadans que no formen part de la nostra assamblea) reconeixent que era un dels autors de la petició de dimissió.

 Respecte a  l’article puc comprendre que na Francisca es mostri afectada per la recollida de firmes que l’ insten a dimitir, però no puc comprendre un bon grapat de les afirmacions que fa al mateix article. Diu que ningú l’havia demanat pels temes que surten a l’escrit que demana la seva dimissió, quan qualsevol persona que passegi pel Port pot sentir crítiques a com s’està gestionant el municipi,  i quan al mes de novembre se li van presentar més de mil firmes demanant el fi d’una prova pilot de peatonització feta de manera lamentable. La senyora Francisca també podia haver sentit als partits de l’oposició que representam a una part dels ciutadans  i que l’hem transmet nombroses queixes en forma de moció (peatonització, neteja viaria del Port...)  precs i preguntes...  El tema és que fins ara na Francisca ha fet oïdes sordes i inclòs va posar en dubte les firmes que demanaven la fi  de la prova pilot.

Diu al seu escrit na Francisca que no pot emprendre cap acció legal perque l’escrit no va signat, que l’ataca personalment i que l’injuria... Això no és veritat, ella sabia perfectament qui havia fet l’escrit i per això es va reunir amb Hans , l’escrit critica la seva gestió pública, no critica res de la seva vida privada personal i no n’hi ha cap injúria, el que hi ha opinions que poden ser més o manco discutibles o matisades però no injuries.

Senyora Francisca fa molt d’anys que vostè és a la política, ha estat batlessa i consellera i ara primera tinent de batle i regidora del Port, per tant sap perfectament que "qui no vol pols no ha d'anar a l'era". Quan un entra a política sap que igual que pot "figurar" i rebre elogis està esposat a crítiques de la seva activitat pública. No és creïble que digui que no sap “perquè han anat per la meva persona”. Una cosa és la persona i una altra la seva feina com regidora i l'escrit només parla d'aquesta darrera. Evidentment no és vostè la única responsable però te una part de la responsabilitat. No ha d’ oblidar que el seu sou el paguen els ciutadans i que tenen dret a fer alguna cosa més que votar cada quatres anys, això s’ha d’acceptar sense cercar transfons, ni conspiracions estranyes.

Prengui notes de les queixes i faci feina per solucionar els problemes. Com deia l’escrit d’en Hans; un clot no és d'esquerres, ni de centre i tampoc de dretes: un clot és un clot i s'ha d'arreglar.

El que tampoc hem d'oblidar és que la responsabilitat com mínim ha de ser compartida.

 

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb