URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Cinc anys després.

Alternativa | 12 Maig, 2009 06:00 | facebook.com twitter.com

Resulta lamentable la incompetència i passivitat del regidor d’esport Michel per fer complir un contracte de fa cinc anys. Al 2004, es va adjudicar la instal·lació de gespa artificial als camps de futbol del municipi a l’empresa Mondo Ibèrica. La forma d’adjudicar les obres va ser molt polèmica ja que a l’igual que a altres municipis els ajuntaments el van fer a través de subvencions als  clubs de futbol.

L’empresa Mondo Ibèrica, va obtenir aquesta obra per que a més de la seva oferta econòmica va oferir va oferir tota una sèrie de millores a altres instal·lacions i entre aquestes instal·lar gespa a la pista de futbet del Port de Pollença.

Michel es feia aquesta fotografia al PIP de la primera quinzena del 2004, al mateix article es parlava de la millora promesa per l'empresa; "instal·lació de gespa al camp de futbet"

 

 

Al febrer del 2005 quan es va anunciar la propera inauguració dels camps de gespa artificial, el que en aquell moment i ara és regidor d’ esports Miquel Ramón (UM_UNPI) va anunciar  que el canvi de paviment del camp de futbet del Port es realitzaria entre març i abril de 2005, a dia d’avui; quatre anys després, no s’ha fet.

Des de que tenim representació al ple no ens hem cansat de demanar al regidor d’esport per que no es fa complir aquesta reforma del camp de futbet. Sempre ens han contestat que han de fer una reunió o que està a punt de començar la reforma ( al darrer ple el van tornar a dir).

El cas és que cinc anys després de l’adjudicació, i quan fa quatre anys que s’ha instal·lat la gespa artificial als camps de futbol del municipi, se segueix sense posar gespa al camp de futbet del Port com marcava l’adjudicació de les obres. Mentre com podeu observar a les fotografies la pista es troba en un estat lamentable amb una ronyosa i trist cistella de bàsquets i amb un paviment  perillós per la pràctica de l’esport i on s’ha lesionat molta de gent. Quina explicació te tot això? És pura negligència o incapacitat o hi ha alguna cosa més?

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb