URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

D'Orient a Sóller passant per el Puig de la Rateta. Caminant per Mallorca (XXXVI).

Alternativa | 17 Maig, 2009 18:00 | facebook.com twitter.com

D'excursió virtual amb Toni Flores d'Orient a Sóller passant per el Puig de la Rateta.
 
 
 
 
 
 
 (Segueix)

Contractes

Alternativa | 17 Maig, 2009 06:00 | facebook.com twitter.com

Ja estam al dia al tema de publicar les actes de les Juntes de Govern. Avui publicam l'acta de la Junta del 3 de febrer, no l'haviem rebut en word i la'hem tengut que scanejar, també publicam la darrera acta que hem rebut  del 7 d'abril. 

A aquesta darrera acta destaca l'aprovació de la llicència per rehabilitar la caserna de la Guàrdia Civil al Port de Pollença.

També s'adjudica provisionalment el contracte dels serveis informàtics de l'Ajuntament  a l’empresa Nord Solucions Informàtiques SL per un import de 5.999 € mensuals sense IVA,  amb una durada d’un any.  Hem de dir que de tota una sèrie de contractes que vam demanar a empreses que fan feina regular per l’Ajuntament aquesta és la única de la que hem aconseguit  consultar el contracte. Aquesta empresa a més ara té una feinada amb el trasllat de l’Ajuntament.

Les empreses de les que no han estat capaços donar cap contracte a pesar de fer feina regular per l’Ajuntament són les següent ; Nord Esport Balear, Gruas Pollença, Ponent C.B. i Elèctrica Bahia. Pensam que l’Ajuntament hauria de millorar molt la gestió i control d’aquestes contractacions sobre tot a la seva actual situació econòmica.

A la mateixa Junta es va aprovar l’expedient de contractació per a la redacció del pla de mobilitat urbana sostenible de Pollença. És la primera notícia que hem tingut, pensam que és un tema molt important i que feia temps que s’havia d’haver fet, demanarem més informació.

S’adjudica provisionalment la contractació de les obres del projecte “centre de dia per a persones majors” de Pollença a l’empresa “Construcciones Llabres Feliu SA” per un import de 956.891’05 €, i un import d’IVA de 153.102’57 €, amb un total de 1.109.993’62 €. Recordeu que aquesta obra es va aturar per la fallida de Construccions Crespi i que l’Ajuntament va tardar un temps preciós en reaccionar quan feia mesos que no es feia feina al Centre de Dia.

Per terminar es va adjudicar  la contractació de serveis de treballs de medi ambient de l’Ajuntament a l’actual tècnic de medi ambient per un import de 27.663’30 €, i un import d’IVA de 4.426’13 €.

De la pàgina web  mexicana Cencos Centro Nacional de Comunicación Social

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb