URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Correus que no son nostres, suplantació i mentides.

Alternativa | 25 Maig, 2009 14:45 | facebook.com twitter.com

Avui ens han avisat que ha arribat un correu a un membre de la directiva del PSOE baix les sigles PGS. Aquest correu li ha arribat a través d'un correu GMAIL: urxella2009@gmail.com

Volem aclarir que aquest correu no l'hem enviat nosaltres, que desconeixem l'autor i el contingut més enllà de que és un correu una mica dur i que qüestiona a aquesta persona.

Per evitar mals entesos publicam els notres 3 correus electrònics, perquè si algú reb un correu des d'una compte diferent no li faci cas, o almenys no pensi que som nosaltres.

eurxella@yahoo.es

urxella@gmail.com

alternativaeuev@gmail.com

Aclarit això volem fer constar que farem el que calgui, inclús denunciar aquesta possible suplantació, ja que através d'un correu electrònic es pot saber la IP d'un ordinador. Per això esperam que no torni a passar.

Com tampoc és bo ni lògic que la gent firmi amb noms d'altres. És poden posar pseudònims, però no suplantacions que puguin dur a la confusió. Per exemple el comentari: Garci | 25/05/2009, 14:17, "Moltes gràcies J. Cerdà. Estic molt content de saber que fareu això dels esports". no és de Garci.

Agrairem que no ho faceu, les IP queden enregistrades.

 

Patronat d'esport

Alternativa | 25 Maig, 2009 06:00 | facebook.com twitter.com

Ja és hora que  el Patronat d'Esports Municipal de Pollença deixi de ser  fictici i s'activi. A pesar de que el regidor d'esports Miquel Ramon va declarar al Punt Informatiu que el Patronat  començaria a funcionar a finals del 2007 o a principis del 2008, a dia d'avui segueix sense funcionar.


Pensam que és fonamental i urgent que es reuneixi l'Assemblea Consultiva del Patronat, que mai s'ha reunit, i on teòricament membres de l'Ajuntament , representants dels diferents clubs esportius i usuaris s'havien de reunir periòdicament  per debatre sobre les necessitats i mancances esportives que hi ha al municipi.

Igualment és urgent que es faci més feina
, ja que la deficient gestió de l'àrea d'esport de l'Ajuntament és evident i entre altres coses
pot afectar  a l'empresa que  gestiona les piscines
i les pistes  del poliesportiu del Port. Actualment una pista d'esquaix i la de futbet es troben inutilitzades, el que suposa un perjudici econòmic per l'empresa ( a la que correspon un 50% del pagament de les pistes).


 Al mes de desembre una de les pistes d'esquaix del poliesportiu del Port de Pollença va restar inutilitzada per l'entrada d'aigua ( es va aixecar el parquet). Cinc mesos després segueix inutilitzada i amb el lamentable aspecte que podeu veure a les fotografies, a pesar de les reiterades peticions que hem fet als plens respecte a aquest tema.

A aquesta situació podeu afegir el que ja vam denunciar fa uns dies,
fa cinc anys, al 2004, es adjudicar la instal·lació de gespa artificial als camps de futbol del municipi a l’empresa Mondo Ibèrica que entre altres coses es va comprometre instal·lar gespa a la pista de futbet del Port de Pollença, quatre anys després encara no s’ha fet.

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb