URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Indignats, impotents, frustrats, cabrejats i estafats.

Alternativa | 28 Maig, 2009 06:00 | facebook.com twitter.com

Avui a les 11:00 ple ordinari. Demà publicarem una primera valoració d'aquest ple.

A pesar de que al darrer ple d’abril el regidor d’Hisenda va dir que els pressuposts serien al ple de demà  segueixen sense presentar-se aquests pressuposts (més de set mesos de retard) , el que dificulta la feina de control democràtic per part de l’oposició i la gestió correcta dels doblers públics en uns temps tan complicats com aquests. Seguir amb uns pressuposts prorrogats no és la millor manera de lluitar contra una crisi que a aquest hivern pot ser terrible i congela decisions com la contractació d'un nou servei de neteja viaria al Port.

Ja no sabem que hem de dir per mostrar la nostra indignació, vergonya, impotència, malestar, frustració, “cabreig”... pel retard dels pressuposts del 2009, que segons la llei s’havien de presentar al ple abans del 15 d’octubre de 2008. Estam cansats de sentir a Juanjo Mir el regidor d’Hisenda dir que la setmana que ve... que ens hem de reunir... que ja està a punt...

 A la gravetat d'aquest retard hem d'afegir que ens consideram estafats; ja que  l'equip de govern va contractar una empresa privada per assessorar-les per la preparació dels propers pressuposts ( amb un cost de 20.880 euros). I a dia d'avui ni tan sols hem pogut veure els informes d'aquesta empresa... Uns informes que s’han pagat amb doblers públics, que fa temps que s’han lliurat i que a dia d’avui seguim sense poder consultar., com si aquests documents fossin propietat exclusiva de l’equip de govern. Igual que al cas de la presentació dels pressuposts estam cansats de les  promeses del regidor d’Hisenda dient que ens hem de reunir per veure aquests informes.

També hem de dir que el regidor de cultura del PSM senyor Tomeu Cifre està demostrant que és més fàcil aferrar-se a una cadira que complir una promesa Biel Cerdà, regidor del PSM va  anunciar que si el pressupost del 2009 no s'aprovava com màxim en gener es faria una replantejament molt clar de sortir de l'equip de govern cosa para la qual tenia el suport de l'agrupació local del PSM. El senyor Tomeu Cifre   formava i forma part  de l'agrupació però sembla que no s'adona per al·ludit, ja és hora de que faci presentar d’una vegada els pressuposts al ple o  deixi l’equip de govern.

Tornam a recordar la intervenció d'en Biel Cerdà al ple del 9 de setembre del 2008 on va fer la seva afirmació de sortir de l'equip de govern si el no s'aprovaven els pressuposts per gener.

 


 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb