URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Sensibilitat. L'Ajuntament i PRODIS.

Alternativa | 02 Juliol, 2009 06:00 | facebook.com twitter.com

Al darrer ple vam demanar  els criteris pels quals PRODIS (Associació Pro-Ajuda a les persones Discapacitades) no havia rebut subvencions a l'any 2008 com altres associacions municipals de caràcters social (clubs de la tercer edat i AFAMA; Associació de familiars i amics malalts d’ Alzheimer de Pollença). La resposta de la regidora de serveis Socials, Na Francisca Ramón (PSOE) va ser que PRODIS no havia rebut aquestes subvencions per què ja rebia doblers per tota una sèrie de serveis i activitats que realitza per l’Ajuntament. Com si els dos temes no fossin independents. Una cosa són les subvencions i una altra que es pagui a PRODIS per feines que fa per l’Ajuntament. Aquesta és una mostra més del desgavell i manca de sensibilitat dels nostre actuals governants

 

Al mateix ple també vam demanar:

Sabem que l’Ajuntament té un important deute amb PRODIS, ens podien dir quan i com pensen solucionar aquest problema? També volem saber per qué no s’ha col·laborat més amb PRODIS per aconseguir l’obertura de local de la plaça Joan Cerdà? No va haver cap resposta per part de la regidora de Serveis Socials.

L’Ajuntament com al cas d’altres empreses, té un important deute amb PRODIS, en torn als 35.000 euros el que dificulta molt la seva feina, ja complicada i més en temps de crisi com els actuals. 

Respecte al local de la plaça Joan Cerdà del Port (banys públic i un quiosc ), la poca col·laboració de l’Ajuntament ha dificultat que PRODIS es pugui fer càrrec del mateix local que amb la temporada avançada segueix tancat. D’aquesta manera es manté la maledicció d’aquest impactant edifici, construït ja fa tres anys i que a dia d’avui només ha estat oberts uns dies.

A temps de crisi com els actuals caldria una major sensibilitat i més ajuda amb els que més el necessiten, com és el cas de PRODIS que compleix una important feina per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i les seves famílies.

La maledicció

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb