URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Personal i pla econòmic. L'Auditori

Alternativa | 09 Juliol, 2009 06:00 | facebook.com twitter.com

Seguim informant del pla d'usos i gestió de l'auditori (pdf) realitzat per l'empresa IRU d'en Pere Muñoz. A més dels espais un altre aspecte interessant del pla és el referent al personal que diu que caldria al nou auditori:

- Com personal propi; un director gerent, un conserge, un administratiu i un tècnic.

- Com personal extern; servei de suport tècnic i atenció als espectacles ( una persona complementària a la venda d’entrades, dos per a l’acomodació del públic, dos o quatre persones pel control tècnic, per congressos faria falta servei d’hostesses i eventualment de càtering), servei de neteja, servei de manteniment, servei d’assessorament cultural i comunicació, servei de seguretat i bar cafeteria

El pla d’usos i gestió és discutible, com ja comentarem, però a més a més el que trobam a faltar és un pla econòmic que hem demanat al batle . Quan es parla del cost de l’Auditori s’ha de tenir en compte a més del cost de construcció, en aquest moment parlen d'un pressuposts d'11,600.000 euros, altres costos

- Partides anuals  de manteniment, que pensam ja s’hauria d'haver calculat demanant a auditoris de similars característiques com el d'Aldúcia

- Partides anuals per la dotació del personal, s’hauria de tenir ja clar quin personal actual de l’Ajuntament passaria a fer feina a l’Auditori, qui s’hauria de contractar i quin cost anual suposaria per l’Ajuntament.

 - Partides anuals per la programació estables. S’hauria de fer un pla de gestió artística, tenint en compte quants grans espectacles, congressos... es pensen fer, quin seria el seu cost i com es finançarien.

Abans de prendre una decisió tan important s’han de tenir totes les dades a la mà, veure com es pot encaixar als pressuposts del municipi i prendre una decisió des de la raó.

Fotomuntatge. Fins fa poc a aquest tema hem vist molt poca raó.

 


 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb