URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Carta oberta veïns de Gotmar

Alternativa | 11 Juliol, 2009 06:00 | facebook.com twitter.com

Ens ha arribat aquesta carta oberta de l’Associació de Veïns i Amics de Gotmar als regidors, na Francisca Ramon de Rada i en Martin Ochogavía per la seva publicació. Us recordam que aquest blog està obert a tothom i que si voleu escriure un article  l'haveu d'enviar a eurxella@yahoo.es . Quan més veus diferents i més debat hi hagi millor

Jaume Plomer a la seva contestació a la premsa, referent a la petició de ciutadans del Port demanat la dimissió de na Francisca Ramon, es va queixar de que en Martí Ochogavía (regidors de serveis) no només no ajudava a na Francisca (regidora del Port) sinó que  a més a més estava sabotejant la seva feina.

 

Pel bé dels residents i turistes del Port, l’Associació de Veïns i Amics de Gotmar pregam de manera obert a na  Francisca Ramon i a Martin Ochogavia, que llimin les seves diferències i que compleixin amb el seu pacte de govern i amb els seus deures morals i legals. Els demanam que comencin a col·laborar i donin als ciutadans contraprestacions,serveis eficients, moderns i professionals. Els demanam que no perdin al seva energia i temps tirant-se la culpa mútuament. No demanam un favor, tenim dret legal a barris, carrers, voravies, pluvials... en bon estat.


L’Associació de Veïns i Amics de Gotmar, membre de la plataforma per la defensa del Port estam disposat a col·laborar  amb Martín Ochogavía i amb na Francisca Ramon per ortgantizar la neteja i manteniment diari dels descuidats carrers del Port i de Gotmar. També estam preparts per ser l’àrbitre públic si no són capaços de col·laborar plegats. Els dos regidors tenen ara l’oportunitat de mostrar públicament que poden col·laborar i servir als ciutadans d’una manera responsable i madura.
L’ Associació ja col·labora amb el batle Joan Cerdà Rull en la planificació i finançament de la regeneració del carrers enfonsats, descuidats i perillosos de Gotmar. Pregam a na Francisca Ramon i en Martí  Ochogavia seguir el seu exemple, nosaltres per la nostra part  ens comprometem a publicar els resultats de la col·laboració d’aquests regidors cada mes.

 

Garry Bonsall Presidente AAVV de Gotma

La finalitat de l’Associació de Veïns i Amics de Gotmar és la defensa del medi ambient i els interessos dels ciutadans, millorant la col·laboració i comunicació entre els polítics i els ciutadans.

                                                           Gotmar 

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb