URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Fort Malborough... Caminant per Menorca (III)

Alternativa | 19 Juliol, 2009 18:00 | facebook.com twitter.com

D'excursió virtual amb Toni Flores a: El Fort de Marlborough va ser construït per els britànics (1710-1726), la major part està excavat a la roca.

 

 (Segueix)

Espais públics?

Alternativa | 19 Juliol, 2009 06:00 | facebook.com twitter.com

 Ens han enviat aquest article de Xavier Cerdà que ja va sortir publicat al PIP però que consideram interessant per comentar.Us recordam que aquest blog està obert als vostres escrits, que podeu enviar a alternativaperpollenca@gmail.com

Quan un camina pel  Port de Pollença, un té la sensació  que tot és seu però res li pertany. Ja fa anys que ens hem hagut d'acostumar a la invasió del nostre espai públic ; la platja pertany a les hamaques i al hotels de primera línia , el passeig pertany a les tendes de souvenirs i a les terrasses del "chiringuitos" i la Plaça Miguel Capllonch pertany a tots els restaurants que l'envolten. Aquest any he descobert que encara ens poden prendre un poc més del nostre espai vital, un poc més del nostre municipi, i encara que sembli  mentida els carrers ja tampoc ens pertanyen.. L'ajuntament arrenda els nostres carrers per implantar una nova moda : les terrassetes d'asfalt.

Veniu a gaudir de les nostres festes de Sant Pere a n'eu Moll i intentau trobar pàrquing dins el municipi, és una experiència divertidíssima !!!!
Però si vostè, oh! estressat pollencí, esta atabalat per aquesta bestial ocupació, no intenti anar d'excursió per trobar la pau i la tranquil·litat, jo ho vaig fer amb la intenció d'anar al Castell del Rei, però no vaig poder . . . Mare de Deu dels Àngels, ara els nostres paratges naturals no són nostres, són per els caçadors !!!!!!!
Si a més de la privatització dels espais urbans, ens prohibeixen els espais naturals, què ens queda ? Puc entendre que en època de crisi l'ajuntament hagi de treure diners de davall les pedres, i ho esta aconseguint llogant  mig poble, però on està el límit ? I si realment esteim tant malament de diners, que ho esteim, és veritat,  ¿com és que l' ajuntament és planteja construir un auditori de'n Moneo que ens costarà una carretada de milions ? A vegades tenc la impressió que la gent que ens governa te la mateixa sensatesa i coherència que na Paris Hilton.

Xavier Cerdà.

                           Una fotografia clàssica de cada estiu,si et vols asseure paga.

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb