URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Alternativa per Pollença (A)

Alternativa | 21 Juliol, 2009 06:00 | facebook.com twitter.com

Al darrer PIP a la secció del fill directe diu “Una dona del Moll crida per dir que no entén això d’Alternativa per Pollença (ApP). Són o no són Esquerra Unida? Si ho són no importava fer un nou partit; si no ho són com així Pepe García segueix representat dins l’Ajuntament a Eu? Perqué no va al grup mixt per ésser coherent?”

Primer li voliam donar les gràcies a aquesta senyora per la seva preocupació i donar resposta als seus dubtes.

En un principi volem aclarir que les sigles d’Alternativa Per Pollença no són AaP, no ens agradava aquesta similitud amb l’antiga Aliança Popular (AP) i hem preferit registrar el partit amb la sigla (A), que a més a més també fa referència al caràcter assembleari del nostre partit.

Un altre error del comentari és dir que Pepe García  és representant dins l’Ajuntament d’EU, s’equivoca, Pepe García és representant d’una coalició; Alternativa Esquerra Unida – Els Verds. Entre altres coses els nostres ingressos com grup polític van un 60% per EU i un 40% pels Verds. Aquesta coalició va ser creada a febrer del 2006 i volia ser una plataforma de col·laboració estable de l'esquerra transformadora i l'ecologisme oberta a persones independents que hi participarien en peu d'igualtat: un home, una dona / un vot. Aquest projecte ha fracassat a Mallorca però no a Pollença on la majoria dels membres de la llista electoral que vam presentar al 2003 i de  l’Assemblea actual són independents.  Aquesta Assemblea és la que ha decidit per unanimitat crear un nou partit Alternativa per Pollença (A) e integrar-se en el mateix. Al nou partit es permet la doble militància i per tant no demanam a ningú que surti del seu partit i tampoc hem demanat de moment al nostre regidor del grup polític actual:

L’article 4 dels nostres estatuts diu : Els afiliats a Alternativa per Pollença podran pertànyer a altres partits d'àmbit autonòmic i estatal o a associacions sempre que no tinguin fins contràries als d'Alternativa per Pollença.

L’executiva d’Esquerra Unida Mallorca ha acceptat la doble militància a Pollença i els afiliats d’EU de Pollença poden ser també afiliats a Alternativa per Pollença (A). Al cas dels Verds de Mallorca recentment han canviat la seva executiva i estam pendents de xerrar amb ells, però actualment no hi ha cap afiliat als Verds a nostre municipi.

Per terminar dir que si el nostre regidor deixés de ser regidor d’Alternativa EU-EV, decisió que es troba en mans de la nostra Assamblea, no passaria a cap grup mixt sinó que seria un regidor “no adscrit” i d’aquesta manera  perdria el seu dret a vot i a participar a les comissions dels organs autònoms (residència, patronat turisme...). 

Tenim  la convicció que només amb la unitat de la gent d'esquerres és pot fer el canvi tan necessari a aquest municipi, i per això el millor camí és un partit municipal independent. No podem seguir pendents del que facin a Palma i de les seves disputes més fonamentades en lluites de poder i personalismes que en diferències ideològiques. A Pollença podem demostrar que les coses en política es poden fer d'una altra manera, hi ha  il·lusió i alternatives .

Part de l'Assamblea d'Alternativa per Pollença (A), creixem pas a pas.

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb