URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Torre d'en Penjat o d'Stuart... Caminant per Menorca (IV)

Alternativa | 26 Juliol, 2009 18:00 | facebook.com twitter.com

D'excursió virtual amb Toni Flores a la Torre d'en Penjat o d'Stuart va ser construïda pels britànics a finals de segle XVIII, participava a la defensa del port de Maó juntament amb el Fort de Marlborough i el castell de Sant Felip.

 

 (Segueix)

Adjudicacions (AJ020609)

Alternativa | 26 Juliol, 2009 06:00 | facebook.com twitter.com

Avui publicam la Junta de govern del 2 de juny de 2009 (pdf)

 

A aquesta Junta destaca l’adjudicació provisional del contracte de serveis de l’Escola d’Adults a  l’empresa “Grupo La Productora SL” per un import  total de 81.646’16€

També es va adjudicar provisionalment la contractació del servei d’estades esportives a l’empresa “Nordesport Balear SL” per un import total de 180.000 €. Consideram aquesta adjudicació després d'un concurs públic un pas positiu, és una cosa que hem demanat des del principi de legislatura , però això no lleva que durant anys la mateixa empresa ara adjudicatària ha fet aquestes estades triada a dit. En aquest moment estam fent feina a aquest tema de la contractació d’empreses externes, on hem trobat un bon grapat d’irregularitats.

 

Es va resoldre adjudicar definitivament a l’empresa “Centro Tecnológico de la Industria Balear S.L.”,  l’execució de l’obra “CONSTRUCCIÓ D’UNA NAU INDUSTRIAL”  per un import total: 316.061,00 € Personal a contractar procedent de l’atur: 11 durant els sis mesos. Personal contractat que es  destinarà a l’obra: 1 persona.

 

Es va aprovar l’adjudicació provisional del contracte de serveis per a la redacció del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible a l’empresa “Podarcis SL” per un import un total de 49.582’18 € . Un altre pas positiu i important que s’havia d’haver fet abans de fer el desastrós experiment de semipeatonització.

 

A proposta de la Regidora delegada de Serveis Socials Sra. Francisca Ramón Pérez de Rada els reunits acorden concedir una subvenció de 5.000 € a l’Associació d’Amics de Cala Carbó per la organització de AMA FESTIVAL 08. Un any després? En aquest moment ja s'està preparant l'AMA FESTIVAL 09  que es realitzarà a principi de setembre, ens han comentat que de momen sense cap subvenció per part de l'Ajuntament.

 

A proposta del Regidor delegat de Medi Ambient Sr. Jaume Plomer Salas, vist el nomenament del técnic de medi ambient com a coordinador de salvament i seguretat en platges, els reunits acorden una partida amb 1.189,00 € mensuals IVA inclòs, d’abril a novembre de 2009 fins un màxim de 9.512 € anuals, amb la dedicació necessària per al compliment de les responsabilitats derivades del nomenament i contemplades en el Decret 2/2005 de 14  de gener, regulador de les mesures mínimes de seguretat i protecció que han de complir les platges i zones de bany de la CAIB.

 

A la mateixa Junt ahi ha diversos inicis de procediments sancionadors contra persones o negocis que han deixat  residus fora de bosses i dels contenidors o poals adients,

Adjudicació, de l’autorització de l’explotació dels serveis de temporada del litoral lots Platja del Port de Pollença; Platja d’Albercuix, Platja de Tamarells; canals d’embarcacions sense motor a les platges d’Albercuix i Tamarells i canals d’embarcacions amb motor a les platges d’Albercuix i Tamarells d’aquest terme municipal per a l’any 2009.  

 

1r.-  Atorgar l’autorització del lot d’Albercuix (46015) al Sr. Miquel Xifre Xumet , que actua en nom i representació de l’Associació de Veïns del Port de Pollença, , per import de 56.000,00 €/temporada 2009

   

2n.- Atorgar l’autorització del lot platja de Tamarells (46015) al Sr. Miquel Xifre Xumet, que actua en nom i representació de l’Associació de Veïns del Port de Pollença, per import de 215.000,00 €/temporada 2009.   

 

3r.- Atorgar l’autorització del lot canals d’embarcacions sense motor a les platges d’Albercuix i Tamarells al Sr. Miquel Xifre Xumet, que actua en nom i representació de l’Associació de Veïns del Port de Pollença, per import de 45.000,00 €/temporada. 

 

4rt.- Atorgar l’autorització del lot canals d’embarcacions amb motor a les platges d’Albercuix i Tamarells Sr. Miquel Xifre Xumet, que actua en nom i representació de l’Associació de Veïns del Port de Pollença, , per import de 33.000,00 €/temporada.

 

En segueixen arribant queixes i fotografies de la brutor 

 

 

 
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb