URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Precs de juny

Alternativa | 03 Agost, 2009 06:00 | facebook.com twitter.com

Precs  del  ple de juny 1.

  1. Hem demanat per escrit (entrada registre 3669) al regidor de medi ambient còpia de la petició que es va fer a la Conselleria de Medi Ambient dels plans tècnics dels vedats de caça del municipi i còpia de la resposta de la Conselleria.  Demanam la màxima celeritat possible en donar-nos aquesta documentació per què podam fer les pertinents denúncies del tema. Per l'equip de govern és suficient la resposta de la Conselleria de que no s'ens poden mostrar aquests plans, nosaltres pensam que tenim dret a la seva consulta i volem posar el tema en mans del defensor del poble, però l'Ajuntament no facilita la nostra feina. Un exemple més de que aquest equip de govern no defensa els interessos comuns, ja que a aquests vedats hi ha camins públics.
  1. Des de fa mesos hem reiterat a diferents plens la nostra petició de les actes de les juntes d’EMSER i del Consorci de la Gola , la documentació de la permuta dels conjunts arquitectònics de Sant Domingo i Sant Jordi i  encara no s’ens ha donat. Recordam a l’equip de govern que estan incomplint la llei al no facilitar-nos aquesta informació. La petició d'aquesta documentació l'hem fet un munt de vegades sense resultat. Una manca de respecte a la llei i a l'oposició.
  1. La font de Vàritx, al costat de la Carretera Vella de Lluc s'ha convertit en un vertader abocador incontrolat de residus de diversos tipus per l'incivisme d'alguns . Aquests abocaments causen un important impacte ambiental al seu entorn immediat. S’ha fet una neteja, però la gent segueix sense respectar el lloc.Demanam:- Posar cartells de que s'ha respectar el lloc i de les possibles sancions si no es fa Vigilar de manera intensa (sobre tot els cap de setmana) per evitar que es repeteixi aquesta situació.

Va respondre el regidor de medi ambient Jaume Plomer;   Des de l’àrea de Camins i Medi Ambient s’han realitzat diverses actuacions: recollida de brutor, neteja, etc ... i es va tancar el pas rodat. Després ens han informat que ja no surt aigua a la font, hem demanat per la raó d'aquesta sequera al ple de juliol

  1. Volem consultar l'expedient d'infracció urbanística obert a la finca de Ternelles, polígon 4 parcel·la 469. El batle i regidor d'urbanisme Joan Cerdà  va respondres que havia de consultar als Serveis Jurídics si teniam dret a aquesta consutla abans d'estar tancat l'expedient.
  1. Volem una còpia del detallat informe sobre la freqüència i quantitat d'insecticides utilitzats al jardins, camins i voreres del municipi que s’ens va llegir a l’anterior ple.  

    El batle  va dir que l'havia llegit literalment en el passat plenari però suposava que  em passarien còpia del mateix. Encara no ens  han donat còpia, va ser un informe molt complet que volem publicar.

  1. Volem còpia de les peticions que s’han enviat al Ministeri de Defensa de l'acord per unanimitat de que es retiri el monòlit dedicat als pilots de la Legió Còndor a la base del Port. El batle es va comprometre a treure el tema als cap militars aquest estiu. 
Kalvedillo.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb