URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

ANGLADA CAMARASA: UN ESPAI A RECUPERAR.

Alternativa | 08 Agost, 2009 06:00 | facebook.com twitter.com

 

Diuen que les crisis són necessàries ja que en fan reaccionar davant les errades, tot i que molt sovint la reacció arriba massa tard. La situació del Port de Pollença comença a ser més que preocupant, i molt més ho és la falta de reacció del nostre ajuntament i de la població en general.

El Port de Pollença, avanç lloc emblemàtic està perdent tot el seu encant. No és tracta de donar tota la culpa a na Francisca Ramón, ni a Martí Ochogabia , ni a Joan Rull, ni a l’actual equip de govern, la responsabilitat és una mica de tots, ja que els governants els triem nosaltres i la situació del “Moll”ja fa estona que du un mal camí.

Passejar per el passeig Anglada Camarasa em produeix una mescla de vergonya, frustració. No puc entendre que un lloc tan important per un municipi turístic com el nostre resti tan abandonat i sobretot tan brut. Em preocupa molt que per part de l’ajuntament no es faci res, em preocupa molt el silenci de l’associació de veïns o d’un partit com Unió Mollera Pollencina que se suposa que ha de mirar per els interessos del Port de Pollença i que actualment sembla no existir (clar que veient el que feren quan governaven....) , però encara em preocupa més el passotisme dels propis comerciants que no reaccionen davant aquesta situació preocupats tan sols del seu redol. Em deman on són aquells que fa uns anys protestaren i varen aconseguir fer fora a uns venedors ambulants i artistes de carrer que donaven vida al passeig, tot i la seva situació possiblement il·legal, perquè no alcen les seves veus ara per denunciar la situació de degradació del passeig? Una situació  molt més perjudicial  per la nostra economia.

Són moltes les coses que hem de canviar al Port de Pollença si volem recuperar una mica de l’esplendor perdut, platges, zones verdes, oferta de qualitat en els serveis, neteja... L’egoisme i l’individualisme ens ha fet perdre la perspectiva, els arbres no ens deixen veure el bosc.

Tots vivim d’un producte que es diu Pollença, una part important d’aquest producte és el Port de Pollença i dins el Port el passeig Anglada Camarasa és un lloc estratègic i molt important si és que volem seguir vivint del Turisme.

 

JOAN CIFRE

 

 


Les imatges parlen per si soles.

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb