URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Rebuig als atemptats d’ETA i a dues posicions totalitàries.

Alternativa | 09 Agost, 2009 18:53 | facebook.com twitter.com

Alternativa per Pollença rebutja totalment tot tipus de violència i en especial la que ens afecta localment com són els atemptats ocorreguts avui a Palma. Condemnem enèrgicament aquests atemptats i rebutgem totalment aquestes dues postures totalitàries que ens estan duent a un lloc sense sortida ni cap tipus d’esperança de pau, els uns per voler imposar les seves idees amb el poder de les armes i els altres per negar el dret més fonamental que pot tenir un poble que es el seu dret a l’autodeterminació.

Ara, que ningú vengui dient que si Alternativa per Pollença recolza els independentistes violents perquè no és veritat, recolzem a tots el homes i dones de pau que són obligats a viure a un estat del que no es senten membres i també als homes i dones de pau que també es senten membres d’aquest estat però que reconeixen que el seu veïnat té dret a elegir el seu estat, bandera i llengua sense cap tipus d’intimidació feta per cap grup terrorista o partit polític.

Sembla que quan pots ensumar la pólvora a prop de tu, vius el problema més de prop i aleshores els veus molt més clar. Ara només desitjar que la Policia detingui aquest escamot terrorista quan més aviat millor

Restes de caça a Fartàritx,

Alternativa | 09 Agost, 2009 06:00 | facebook.com twitter.com

 Restes de caça a Fartàritx. Sense comentaris.

  

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb