URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

S’HA ACABAT LA PATRONA...REFRESCANT EL MES D’AGOST (I)...

Alternativa | 10 Agost, 2009 06:00 | facebook.com twitter.com

Puuuummm, així acaben les festes de La Patrona cada any, l’explosió del darrer coet posa punt i final a una setmana de celebracions que enguany amb la tonteria de les espases inclosa, m’han agradat, i això que no he gaudit de moltes d’elles per motius laborals.

Mig en broma mig en serio vaig crear un grup a FACEBOOK anomenat “jo també vull tenir vacances per les festes de La Patrona”. Malgrat no hagi tingut moltes adhesions ni molts de comentaris si vull recalcar que La Patrona esta dissenyada principalment per ser gaudida intensament a altes hores del vespre, cosa impossible pels els que ens d’aixecar a les sis i pico de la matinada i estar vuit o les hores que facin falta a un lloc de feina. M’ha agradaria que aquest grup, què ja us avanç que seguirà actiu, fos la llavor per intentar fer qualque acte per l’anomenada segona edat (de 25 fins a 65 anys més o manco) ja que el dia és pels nins i la tercera edat i la matinada pels joves deixant a la segona edat sense cap possibilitat de gaudir d’un acte que no sigui una exposició o comèdia estiuenca.

Com he dit més a dalt, m’ha agradaria que el grup de FACEBOOK fos una llavor, però també m’agradaria que aquest article també ho sigui per fer un pensament entre tots.

També una dedicatòria a tots el que durant aquestes festes ni s’han pogut atracar a Pollença ja sigui per motius laborals o d’infermetat, i moltes però que moltes gràcies a tots el pollencins i residents (també pollencins si ells ho volen) què durant aquestes festes han fet feina perquè aquest poble pugui seguir funcionant mentre nosaltres fèiem l’indi, perdó el moro, pels carrers de Pollença.

 

Miquel Sánchez

 

IB3 ha suprimit el vídeo que havíem posat, mala sort.

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb