URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Brutor al camí de can Lloberines.

Alternativa | 26 Agost, 2009 06:00 | facebook.com twitter.com

Aquí tenim dues mostres de l'incivisme humà enviades per un ciutadà conscient. Com sabeu, a aquest bloc podeu fer arribar les vostres queixes, suggerències, fotografies, articles... el que volgueu. I així ho ha fet aquesta ciutadà.

Les dues fotografies reflexen molt bé un problema que pareix endèmic al nostre poble: la gent embruta i les autoritats poca cosa hi fan. Hem de dir que el culpable d'això no és el batlle ni els regidors, tampoc els treballadors públics, sinó la gent sense consciència que és capaç de deixar aquestes bosses aquí sense tenir gens de remordiments ni miraments cap al comú.

Aquest ciutadà afirma haver recollit i tirat aquestes bosses de fems. Al dia següent n'hi tornava a haver. Es veu que el "porc" que ho havia deixat va pensar que li farien net cada dia.

Des d'aquí volem agraïr al ciutadà que ens ha fet arribar les fotografies i esperam que més gent ho faci, ja que només amb la pressió social i popular farem que als que ho fan se'ls caigui la cara de vergonya i no ho tornin fer, ja que altres vies nosaltres no tenim.

http://picasaweb.google.com/alternativaeuev/ArticlesAgost09#5373482625704711154http://picasaweb.google.com/alternativaeuev/ArticlesAgost09#5373482631516278098

Per enviar escrits, queixes, fotos, etc... podeu fer-ho a eurxell@yahoo.es o alternativaperpollenca@gmail.com

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb