URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

RESPECTEU ELS UNIFORMES... REFRESCANT EL MES D’AGOST (VI)

Alternativa | 27 Agost, 2009 06:00 | facebook.com twitter.com

Aquest dies posteriors als atemptats terroristes que en tingut a Mallorca ens hem trobat amb uniformes de color verd corresponents a la Guardia Civil i els que heu voltat per Palma o rodalies heu vist també els uniformes de color blaus de la Policia Nacional, ben segur que heu tingut un gran respecte per les persones que duien aquests uniformes i ningú ha discutit les serves ordres ni les seves indicacions que us han fet als controls de carreteres i camins.

El cos de voluntaris de Protecció Civil no és un cos que vagi armat com poden anar les forces abans esmentades o la mateixa Policia Local, el cos de Voluntaris de Protecció Civil és un cos de voluntaris que s’ha preparat per unes tasques especifiques de primers auxilis o donar una ma als serveis d’emergències com poden ser bombers, guàrdies forestals entre altres.

Les passades festes de la Patrona molt de vosaltres textualment es vareu fotre de les indicacions dels voluntaris de Protecció Civil de Pollença i dels seus companys d’altres pobles i d’una altre illa que varen venir a donar-los una ma amb la tasca del dissabte de la Patrona, a molt de vosaltres els membres d’aquest cos un varen donar indicacions de que no pixéssiu al carrer  que anéssiu als banys instal·lats per les festes al carrer, no vareu fer cas, aquest voluntaris varen d’haver viure situacions dantesques com ninetes pixant al mig del carrer i que quan es recriminava  la seva actitud encara sortien com salvatges amb qualque insult pel mig. I fins i tot varen haver de sofrir un acte de vandalisme al seu cotxe oficial com va ser que tot l’equip d’emergències que duien damunt va ser llançat al terra davant el PAC de Pollença, avorrits que estaven els nins o nines.

Ja sabem que el que avui vespre és membre del cos de Voluntaris de Protecció Civil, demà serà el teu mecànic, fuster o llanterner, però això no canvia res, quan el teu company, amic o simplement conegut, perquè a un poble com Pollença ens coneixem tots, es posa l’uniforme taronja i negre de Protecció Civil es converteix amb una persona que li deus tot el respecte com  pot ser un Policia Local o un Guardia Civil, ara ja sabem que és molt “xulo” davant els amics o la parella fer-se el valent davant aquests voluntaris d’uniforme ridícul, perquè aquest color taronja predominat és just perquè els puguis veure en el moment que tu els necessites.

Un poquet de respecte a les persones que just et volen ajudar.   

 Miquel Sánchez


De la web sanitaris BPI

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb